Hvordan at skære en over jorden Pool hulske

September 2

Hvordan at skære en over jorden Pool hulske

For at sikre den mest præcise åbning for din over jorden pool hulske, Placer lineren over rammen pool og fylde poolen med et par inches af vand. På grund af elasticitet af liner, skal det placeres permanent før at gøre cut til at åbne din pool's hulske til pool tank.

Instruktioner

•Line op skimmer på ydersiden af dens åbning i pool væg. Anvende caulk at pakning på begge sider og Placer den mellem skummer og væggen. På indersiden af poolen, placere en anden pakning mellem pool væg og frontpladen. Caulk begge sider af pakning og line det op til den skummer åbning.

•Sæt hulske til pool væg med skruer. Punch et hul gennem foring på placeringen af skruehullerne, en ad gangen. Juster delene og sæt skruer gennem frontplade på indersiden af pool, gennem pakning, liner, pool væg, pakning og skimmer rammen på ydersiden af væggen. Spænd møtrikkerne for skruerne på ydersiden af poolen.

•Klippe Hinden omkring skimmer åbning i pool væg. Føle omridset af denne åbning på indersiden af skimmer frontpladen. Gør et lille snit gennem slimhinden i det ene hjørne med en hobbykniv. Tag dig god tid fortsatte snit rundt i kanten af faceplate'n, indtil foring er helt fjernet fra denne åbning. Du kan også skære en X fra hjørne til hjørne i skimmeren åbning. Derefter skæres væk hver flap af foring.

•Tillad skimmer åbne 24 timer for at indstille inden påfyldning en pool. Denne begrænsning giver caulk tid at indstille og tørre natten over. Fylde poolen med vand for tidligt kan brud på den vandtæt forsegling lavet af caulk mellem skummer og swimmingpoolen.

•Test din skimmeren. Når caulking har sat omkring skimmer åbning, fylde pool med vand op til det anbefalede niveau for handlingen skimmeren. Se vandet flyde gennem skummer, som du tjekke det for eventuelle lækager rundt om åbningen, som kan rettes ved at stramme en skrue eller anvende flere caulk. Når din skimmer åbning er indstillet korrekt, begynde at driften af din over jorden pool filtersystem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com