Hvordan man opbygger en træ opbevaring Rack

April 18

Hvordan man opbygger en træ opbevaring Rack

For den boligejer, der arbejder med træ og tømmer hele tiden, tjener en træ opbevaring rack flere formål. Det holder tømmer, krydsfiner og andre typer af træ organiseret med nem adgang. Den øverste hylde af træ opbevaring rack fungerer som et sted for grønne træ til alder og tørre ud til brug senere. Opbygge den træ opbevaring rack med behandlede tømmer til udendørs oplagring. Konstruktion med åbne hylder giver mulighed for nem adgang og en komplet oversigt over lumber gemt.

Instruktioner

•Sæt seks stykker af 4-by-4-by-96-inch indlæg på et arbejdsbord. Mål fra den ene ende af tømmer og gøre mærker på 30, 60 og 90 inches.

•Next, sætte de otte stykker af 2-by-6-by-96-inch tømmer på arbejdsbord. Lægge dem parallelt med hinanden med de lange kanter rørende. Måle fra den venstre ende af tømmer og gøre mærker hver 16 inches. Sætte indramning-pladsen på mærkerne og trække en linje på tværs af bredden af tømmer.

•Center tværbjælke bøjler på mærkerne og sikre dem at det 2-by-6-by-96-inch tømmer med 4-penny boks negle. Drive negle på en drejning til at forhindre dem i at stikker ud gennem anden siden af tømmer. Adskille to af seks stykker af 4-by-4-by-96-inch indlæg omkring 96 inches fra hinanden og sat en tredje om halvvejs.

•Sæt, en af de otte stykker af 2-by-6-by-96-inch tømmer på bunden af de 4-by-4-by-96-inch indlæg med tværbjælke bøjler vender nedad, en på 30-tommer-mærket samt 60 og 90-tommer mærker. Sikre dem til stillinger med 16-penny negle. Én post bør være selv med enderne af 2 x 6 tommer tømmer og en ca halvvejs. Gentag dette med de resterende stillinger og 2-by-6-by-96-inch tømmer.

•Drej, en af forsamlingerne over så tværbjælke bøjler står. Fastgør et stykke af 2-by-6-by-30-inch tømmer til begge ender af hver af 2-by-6-by-96-inch tømmer (30-tommer tømmer er stikker op) med 16-penny negle.

•Strømforbrug i standby forsamlingen oprejst. Stå andre forsamlingen oprejst, så de 2-by-6-by-96-inch stykker med tværbjælke bøjler på dem mødes 2-by-6-by-30-inch tømmer. Fastgør dem til hinanden med 16-penny negle.

•Lay, en af de 20 stykker af 2-by-6-by-27-inch tømmer i hver af tværbjælke bøjler. Sikre dem til tværbjælke bøjler med 4-penny boks negle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com