Sådan køber du plantage skodder

April 19

Sådan køber du plantage skodder

Plantage skodder kan give privatliv mens lade lys i, og deres elegante udseende forvandler din windows til et samlingspunkt for resten af rummet. Skodderne kommer i talrige finish og er en af par glarmestre, der kan tilføje værdi til dit hjem. Når du køber plantage skodder, være sikker på at måle præcist og omhyggeligt vælge finish du har brug for det bedste resultat.

Instruktioner

•Measure jeres Vinduer fra toppen molding til vindueskarmen til at bestemme, hvor høj skodderne skal være. At finde ud af bredden, måle bredden af toppen, midten og bunden af vinduet, og derefter bruge det største antal. Det er fælles for windows, især højere ones at variere lidt i bredde.

•Indstil hvor mange paneler du ønsker på hvert vindue. For standard størrelse windows, kan du typisk bruge to så den lukker i midten og åbne på begge sider. Meget små vinduer tendens til at se bedst med en lukkertid, mens karnapper kan kræve fire eller flere tilstrækkelig dækker hele området.

•Decide hvilken størrelse lameller du ønsker. Plantagen lukkeren lameller typisk spænder fra 2 1/2 tommer til 4 1/2 inches. Bredere lameller giver rene, moderne linjer og giver mulighed for mere lys til at komme igennem når skodderne er åben. Skodder med mindre lameller kan på den anden side passer til mere traditionelle hjem bedre.

•Indstil hvordan du vil skodderne monteres. Hvis du vil åbne skodderne, så de er fladt mod væggen, du har brug for en indvendig montering tæt på vinduet. Du kan åbne skodderne, så de er lige ud på 90 grader fra væggen, foretrækkes en indvendig montering, der flugter med væggen. Hvis dit vindue ikke er forsænket eller hvis vinduet selv åbnes i, skal du en udenfor mount.

Kortindgangsdør dit hjem forbedring butik til at bestemme prissætningen for størrelse og stil af skodder du ønsker. Kig efter de samme produkter online at få en fornemmelse for de forskellige stilarter til rådighed, samt en generel forståelse af priser. Dette vil give dig en grundlæggende idé om, hvor du kan få det bedste produkt til den bedste pris, hjælper dig med at vælge det firma, du vil arbejde med.

•Decide om installere skodderne selv eller hyre en entreprenør. Mange virksomheder tilbyder gratis eller reduceret pris installation med et køb, så hvis du ikke vil gør det selv, omfatter omkostningerne i din liste over krav, når de vælger en detailhandler.

•Visit en lokal vindue behandling butik eller hjem forbedring butik for at se dine indstillinger i person, hvis du ikke kommer til at købe skodder online. I mange tilfælde, vil butikken have at bestille den korrekte størrelse til din windows. Et besøg i butikken giver dig mulighed for at se materialet på første hånd og få en fornemmelse for hvordan produktet ser ud i dit hjem.

•Spørg for farveprøver hvis du er usikker på hvordan plantage skodder ser ud i dit hjem. Mest online forhandlere vil sende dem til dig gratis, og de fleste mursten og mørtel forhandlere har prøve bøger du kan tage med hjem.

•Sæt din ordre når du har besluttet på skodder og installationsdetaljer.

Tips & advarsler

  • Hvis plantage skodder er for dyre til dit budget, kan du overveje at plantage-stil persienner. Du kan få en lignende udseende for meget færre penge.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com