DIY kobbertråd plante Labels

April 20

DIY kobbertråd plante Labels

Kobber er et holdbart metal, der er let at bøje i wire form. Det er ofte bruges i smykker samt, der gør indviklede og smukke tegn eller etiketter på grund af dens evne til at blive formet i breve og enkle designs. Gøre kobbertråd plante labels derhjemme med intet mere end et par tænger og lidt fritid. Disse etiketter Dekorer din blomst opredning eller herb haven viser, og kan vare i mange år, hvis de behandles godt.

Instruktioner

•Skriv ud af navnet på plante på papiret ved hjælp af en kontinuerlig, "kursiv" blyant linje til at oprette en guide til hvor wiren skal være bøjet for at udligne bogstaverne i navnet. Tilføje en linje, der hoveder lige ned fra slutningen af ord til at blive den indsats, der holder etiketten på plads i jorden.

•Measure længden af anlægget navnet ved hjælp af en lineal. Skære en længde på 20G kobber ledning fire gange længden af navn, plus seks inches for spil, ved hjælp af en bidetang.

•Hold tænger fast med din dominerende hånd og bøje wiren med tang til at danne den opadgående del af det første bogstav, bruger blyant version som en skabelon. Frigive tænger og greb wiren under det sted, hvor den første kurve i blyant linje begynder. Bøje ledningen over tænger til at danne den første kurve af brevet.

•Åbn tænger og flytte dem til lige under hvor næste ændring af retning på wiren begynder. Greb wiren med tang igen og bøje ledningen over tænger til at danne den næste del af bogstav. Fortsætte denne proces, henviser til blyantstegning med jævne mellemrum, indtil hele planten etiketten er produceret.

•Bend wire i slutningen af ordet ned, tilføje en dekorativ kurve eller blomstre hvis du ønsker, at skabe bålet.

Tips & advarsler

  • En alternativ metode til at holde ledningen med tænger er at bruge en wire skriftligt værktøj og jig, en kasse med pinde rundt som du kan bøje wiren. Pløkkerne holde wiren på plads mens du arbejde, giver mulighed for lettere og mere præcise bøjning.
  • Vær forsigtig, når skæring og bukning kobbertråd; ender af wiren kan være skarpe og kan skære dig. Bære handsker, hvis du ikke er fortrolig med at arbejde med metal.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com