Hvordan man laver en borsyreoploesning for sprøjtning kakerlakker

April 20

Kakerlakker er ikke kun creepy, de kan ødelægge fødevarebutikker og sprede sygdommen. Borsyre er et destillat af boron, som forekommer naturligt i Mojave-ørkenen. Det har været anvendt til sikkert bekæmpe kakerlakker i generationer. Ifølge University of Kentucky virker borsyre så godt, fordi det ikke er et insekt afvisende. Kakerlakker vil vende tilbage til det behandlede område igen, transporterer borsyre tilbage til reden. Den mest almindelige metode er at drys pulveret langs baseboards og i gulvet revner. Der findes kommercielle spray løsninger, men det er nemt og omkostningseffektivt at lave din egen.

Instruktioner

•Mix 3/4 af en kop af borsyre, som er tilgængelig på ethvert hjem forbedring butik, med 1 gallon af vand. Blandes grundigt. Hæld opløsningen i en plastic sprayflaske.

•Fjern alle serverer retter, pet næring, vand og alle retter fra diske og gulve, hvor du agter at sprøjte.

•Spray en generøs mængde af borsyreoploesning langs baseboards og bagsiden af tællere, undgå enhver tilberedning af mad overflader. Lad opløsningen tørre.

•Forbind-anvende hver anden dag i to uger, eller indtil du ikke længere se nogen kakerlakker.

Tips & advarsler

  • Hvis dit angreb er virkelig dårlig, Tøm alle skabe og kabinetter og spray grundigt omkring deres kanter. Lad opløsningen tørre fuldstændigt, inden batteriet isættes elementer.
  • Borsyre har meget lav toksicitet, men nogle mennesker er følsomme over for den. Spray ikke redskaber, servering elementer, tallerkner eller fødevarer forberedelse områder. Sørg for du mærke og derefter korrekt bortskaffelse af gallon container og spray flaske, når du er færdig med dem. De bør ikke bruges til noget andet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com