Hvordan man dyrker purløg kommercielt

April 20

Hvordan man dyrker purløg kommercielt

Markedet for urter har endnu ikke er fuldt udforsket. Purløg og andre krydderurter præsentere flere salg muligheder til en villig marked af mennesker nysgerrig omkring urter. De kan dyrkes til salg i den vegetabilske Institut for købmandsforretninger på landmænd markeder, som potteplanter til forbrugerne til at vokse, tørret og aftappet for kulinariske brug eller for fabrikanter af sundhed. Familier vokse ofte purløg og andre krydderurter i felter eller drivhuse.

Instruktioner

•Forbered jord og plante nye planter. Grave jord for at løsne det. Fjerne og ødelægge alle ukrudt. Bland en god mængde af weed-fri muld i jorden. Purløg bør dyrkes i veldrænet jord på et varmt sted. Hvis vokser til salg som potteplanter urter, plante dem i pap eller plastic containere ud i feltet eller i potter i drivhuse.

•Familiarize dig selv med de pesticider, der kan bruges på purløg. FDA tillader ikke mange pesticider skal bruges til urter, så de fleste sygdomsbekæmpelse er gjort af forebyggelse, selvom purløg ikke lider af mange sygdomme eller skadedyr. Ukrudtsbekæmpelse og omhyggelig sanitet er vigtige. Økologiske urter kan ikke komme i kontakt med nogen form for pesticider.

•Kapacitet og befrugte purløg regelmæssigt. De har et dybt rodsystem og tunge foderautomater. Brug ikke gødning med et højt kvælstofindhold, da dette kan forårsage planterne til at vokse for hurtigt, der ville have en negativ indvirkning på smag. Kun økologisk kompost eller godt rådnet gødning kan anvendes hvis du voksende økologisk purløg. Friske gødning vil skabe varme og brænde planterne

•Harvest planter når de er klar, og før de blomstrer. Flere stiklinger kan være fremstillet af hver plante. Pose og opbevares i køleskab bladene straks, som purløg ikke holder godt når de er blevet skåret. Hvis du tørring dem, placere dem på tørring stativerne i solen eller en dehydrator og hugge små når tør.

•Dig pap eller plastik Potter ud af jorden og trim off overskydende rødderne forsigtigt, hvis de bliver solgt som planter. Tåge spray med vand og Pak med plastfolie. Sted i et afkølet rum eller lastbil. På en landmænd marked kan du sælge din purløg som voksende planter eller skære og taske til frisk purløg på købstidspunktet.

•Grow nye purløg fra frø i din formering område hver to uger og omplante dem i individuelle Potter når du er klar. Erstatte planter i feltet, så snart de modne planter er blevet fjernet. Dette vil holde rotation i gang og vil sikre, at du altid har en forsyning af markedet-ready planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com