Redwood dæk forsegling problemer

April 20

Redwood er ofte valgt som dæk materiale baseret på dens skønhed og holdbarhed. Det aldre godt, og hvis ordentligt behandlet og forseglet, typisk outlasts billigere træ som cedertræ og pine. Du kan undgå redwood dæk forsegling problemer ved at følge nogle få grundlæggende redwood behandlingsvejledninger.

Træ forberedelse

Før du anvender fugemasse til redwood dæk, rense træ. Udbredelsen af fangere er steget op til 25 procent når træet er rengjort først, selv om det er nye. Med undtagelse af redwood, kan træ rengøres med en ilt blegemiddelopløsning. Da ilt blegemiddel er tilbøjelige til mørkfarvning redwood og de fleste mennesker foretrækker at bevare sin naturlige farve, bruge oxalsyre--en løsning, der er tilgængelige på isenkræmmere og hjem forbedring centre--for at rense den.

Fugemasse ingredienser

Mange træ dæk fugemasser omfatter beskyttende harpiks med ingredienser som linolie, Tung olie, vegetabilsk olie og animalsk fedt. Undgå fugemasse med disse komponenter, da de fremmer væksten af alger og meldug eller indeholde giftige mildewcides og fungicider til at afskrække bakterievækst. Fugemasser lavet af syntetiske olier og harpikser er uigennemtrængelig for meldug og alger. For de bedste resultater, skal du bruge en fugemasse med farve, tilføjes det som pigmentering giver ekstra beskyttelse mod UV-stråler fra solen.

Fugemasse farver

Fugemasser kommer i fire varianter: gennemsigtig, halvgennemsigtig, træ-tonet og uigennemsigtig. Gennemsigtig fugemasser Lad træet langsomt falmer til en rustik, forvitret lys grå samtidige beskytte det mod vand og solen. Halvgennemsigtig og træ-tonet fugemasser tilføje minimal farve til dækket men stadig lader kornet show igennem. Uigennemsigtige fugemasser er bedst for ældre dæk med fejl og pletter i skoven, som de skjule mangler men dække op træets årer. Jo mørkere fugemasse, jo mere vil det vise slid og ælde og har brug for mere hyppige genansøgning. Klart eller let fugemasser kræver genansøgning hvert år mens mørkere dem normalt nødt til at være genforseglede hvert år. Mørk-farvet dæk absorbere og fastholde mere varme end lys-farvede, hvor gør gå barfodet på dem utilpas.

Temperatureffekter

Rengøring redwood dæk og anvende fugemasser i køligere vejr forhindre den rengøringsmiddel fordamper for hurtigt og hjælpe fugemassen mere let trænge ind i skoven. Temperaturer mellem 60 og 70 grader Fahrenheit give fugemasse tid til at suge ind i træet, før det er fordampet ved solen. Stærk blæst også afskrække effektiviteten af rengøring og forsegling processer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com