Hvad kan du bruge til at tage sort Permanent markør Off vægge?

September 5

Hvad kan du bruge til at tage sort Permanent markør Off vægge?

Permanent markører bruge håndskrift, der ikke er beregnet til at blive fjernet fra uanset hvilken overflade du har anvendt det til. Hvis du er heldig nok til at fange permanent markør pletter, før de tørre helt, eller før de har nok tid til at sætte ind i væggene, kan du muligvis fjerne dem. Hvis de har siddet i flere dage eller uger du muligvis kun lysne dem og bliver nødt til at male over dem at fjerne dem fuldstændigt. Forhindre markør pletter ved at holde permanente markører fra børn.

Sprit

Husejere bruger normalt sprit til at fjerne blæk pletter fra overfladen af væggene. Sprit vil arbejde på at fjerne blæk pletter uden at beskadige maling job på væggene. Først gælde sprit til en hvid klud. Bruge en hvid klud, så du kan se blækket transfer fra væggen og du ved, hvornår det stopper i orden. DAB sprit på den blæk plet arbejder fra ydersiden af pletten mod midten. Skyl væggen med klart vand, når du er færdig.

Bagepulver

Bagepulver er nyttige i at fjerne myriader pletter, fordi når du blander det til en pasta bliver det faktisk en meget mild slibemidler. Denne slibende effekt vil bistå med at arbejde væk permanent markør pletter. For at bruge det, skal du tilføje lige nok vand til bagepulver at gøre en tyk pasta. Gnid pastaen i permanent markør pletten, indtil det er gået. Skyl område med klart vand og tørre det helt. Bagepulver er også helt naturligt og ikke-giftige.

WD-40

WD-40 er en vand forskydning spray og et smøremiddel, som boligejere almindeligvis bruger til at fjerne pletter fra overflader på deres hjem. At bruge det på malede vægge, spray det på pletterne og lad det sidde i flere minutter. Skrub pletter væk med en blød børste. Skyl området straks. Vær forsigtig da WD-40 kan også fjerne nogle typer af maling.

Neglelakfjerner

Neglelak remover fjerner permanent markør pletter, men det kan også fjerne maling på væggen sammen med det. Derfor, bruge dette kun som en sidste udvej, når andre metoder mislykkes. DAB i neglelakfjerner på permanent markør pletter med en ren klud. Arbejde rundt i kanten af pletten, indtil det er gået. Straks skylles området med klart vand og tørre det helt med en ren klud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com