Fjernelse af en rodklump fra en busk

April 20

Fjernelse af en rodklump fra en busk

En fælles bekymring når landskabspleje en gård drejer sig om fjernelse af en rodklump fra en busk eller et træ. Buske eller træer fra en børnehave er typisk dyrket på tre måder: rullede og burlapped, ledning containere eller container vokset. Hver metode producerer en busk eller et træ med en kompakt rodklump, som sandsynligvis er blevet "root bundet"--der er, rødderne har dannet en tæt virvaret omkring sider af beholderen. Her er hvordan man håndtere rodklumpen når plantning børnehave buskads.

Fjernelse af jute Root bolde

Jute, der ikke er behandlet eller syntetisk er biologisk nedbrydeligt. Selv om en enkelt lag af naturlige jute sandsynligvis ikke ville have stor virkning på rodvækst, anbefaler de fleste eksperter skære væk strenge og trimning væk jute fra de øverste to tredjedele af rodklumpen. Jute ikke fold tilbage i hullet, fordi det kan forstyrre rodvækst i den afgørende periode efter plantning.

At fjerne Wire Root bolde

Trådkurve bør fjernes helt, så længe rodklumpen holder sammen. Ellers skæres nogle af ledningerne og lade andre i stedet for strukturelle formål.

At fjerne Container Root bolde

Hvis en busk eller et træ har været dyrket i en beholder, skal du fjerne beholderen helt før plantning af arbejder en skarp kniv rundt i kanten af beholderen, indtil rodklumpen er frigivet.

Tips

Forsinkelse befrugtning for det første år. forskning har vist, at nyligt transplanterede buske ikke reagerer på befrugtning. Hvis busken har bliver root bundet, "drille" rødderne af forsigtigt frigøre dem fra ydersiden af rodklumpen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com