Hvordan man kan stoppe en køleskabsdøren fra at ramme væggen når den åbnes

April 21

Hvordan man kan stoppe en køleskabsdøren fra at ramme væggen når den åbnes

Når du knæk kunne åbne dit køleskab på jagt efter en snack, høj lyd døren gør når den rammer væggen dræbe din appetit. Udover skadelige køleskabsdøren, kan gentagne gange smacking væggen såre dit hjem. Der er et par måder at forhindre køleskabsdøren i at smække ind i væggen i dit hjem og de er alle nemme at implementere. Når du har løst problemet, vil du kunne frit bruge køleskabet uden at forårsage yderligere skader på din væg.

Instruktioner

Hints

•Se til den håndbog, der fulgte med dit køleskab at se om du har en to-positions dørstopper. Nogle køleskab modeller har en simpel pivot du kan flytte, der holder døren, før den åbner fuldt ud. Hvordan du ændrer det varierer afhængigt af dit køleskab, men manualen kan give enkle instruktioner.

•Installer en doorstop på køleskabet. Vær sikker på, det strækker sig langt nok til at forhindre både døren og døren håndtag fra at ramme din væg. Måle afstanden mellem håndtaget og væggen og købe en dørstopper, der er lidt længere end denne afstand.

•Sæt en lille, tilstrækkeligt blød stykke møbel, såsom en polstret sofa eller en vidjer stol, ved siden af køleskabet. Når døren åbnes, bør det kolliderer med stykke møbel i stedet for væggen.

•Reposition dit køleskab, hvis muligt, så at døren ikke åbner ind i væggen.

•Ændr måde køleskabsdøren åbnes ved at fjerne skruerne, fjerne hængsel plader, erstatte skruerne, ændre sider af stik og hælde op og erstatte døren. Henvises til din manual, før du forsøger at fjerne dit køleskab dør. Hvis du gør det forkert, kan du beskadige pivot pin. Den korrekte metode til fjernelse varierer afhængigt af model.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com