Hvordan til at holde tøj fra faldende i tørretumbleren

April 21

Hvordan til at holde tøj fra faldende i tørretumbleren

Det sker for alle i sidste ende. Du sætte den nye skjorte gennem vask kun at finde når det har tørret, det er nu en størrelse for lille. Eller en gammel favorit krymper gradvist indtil du ikke er sikker på, om det er faldende eller du voksende. Lidt forudseenhed og pleje med vasketøjet kan holde dit tøj fra faldende i tørretumbleren. At være bekendt med typen materiale du vasker vil hjælpe når hvordan til at vaske dit tøj.

Instruktioner

•Tør cottons og Strik på en medium varme indstilling og fjerne dem, mens der er stadig kun et spor af fugt. Strække varerne tilbage i form efter behov og læg dem fladt på et håndklæde til komplet tørring.

•Tag trøjer eller uldne varer og holde dem fra den tørretumbler cyklus helt. Forme dem og læg dem fladt på en absorberende overflade for at tørre. Vend varerne efter behov indtil de er tørre. Sørg for de er helt tørre i sømmene før foldning og lægge dem på lager.

•Tør jeans eller tungt materiale på den laveste tørretumbler indstilling. Hvis du finder du taber længde når du tør, fjerne dem mens de er våde og strække dem til deres rette længde. Tillad dem at hænge tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com