Tempereret plantning zoner

July 18

Tempereret plantning zoner

USDA plante hårdførhed Zone kort giver den mest almindelige kilde til temperaturspecifikationer for klimazoner i hele Nordamerika. Kortet indeholder divisioner baseret på de koldeste gennemsnitstemperaturer for bestemte steder. Kortet giver gartnere og landmænd med en retningslinje, der hjælper med at bestemme, hvilke planter vil overleve i et bestemt område. De tempererede plantning zoner er dem, der forbliver forholdsvis moderat hele året.

Tempereret klima

Den videnskabelige beskrivelse af tempereret klima vedrører deres placering i stedet for deres temperatur. Tempereret klimazone falder mellem 40 og 70 grader bredde. Dette område omfatter en stor del af verdens jord overflader, herunder den vestlige del af Europa og Alaska. De gennemsnitlige temperaturer i disse områder generelt falder mellem subtropiske varme og polar kulde.

Plantning zoner

Når det bruges som en plantning beskrivelse, er en tempererede zone en løs betegnelse for moderate temperaturer, snarere end specifikke zoner noteret på USDA plante hårdførhed Zone kort. Mange børnehave planter og frø pakker indeholder instruktioner til udplantning dem i tempererede zoner. Mens der ikke er en bestemt standard, betyder dette generelt et klima, der ikke oplever ekstrem varme eller ekstrem kulde, såsom plante hårdførhed zoner 5-8.

Valg

Fleste af planterne vokser i tempereret klima. Men de mediane temperaturer er for koldt til tropiske planter, der ikke kan tåle frysning og for varmt til planter, der kræver udvidet isnende gange til frugtproduktion. Nogle lange-sæson grøntsager som tomater og peberfrugter, kan kræve tidligt starter indendørs at give tilstrækkelig tid til modning og høsten. Planter, der vokser i tempererede områder omfatter Berberis, bænkevarmer, Torskemund, vind Valmue og pennyroyal.

Pleje

Den mest effektive måde at afgøre hvilke planter vil vokse i din placering er ved henvisning til de enkelte zoner, snarere end at gå af en generel betegnelse, som tempereret klimazone. Gartnere i klimazoner, der oplever kulde nær bunden af det tilladte område kan bidrage til at støtte plantesundhed af winterizing visse planter. Plantning bud stauder nær den sydlige side af strukturer og placere et lag af muld over hvilende planter om vinteren kan medvirke til at reducere anlægget tab på grund af frostgrader.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com