Sådan installeres tæppe med møbler på værelset

September 6

Installere tæppe med møbler i værelset er ikke anbefalet af mest professionelle tæppe installatører. Men hvis du bor i et enkelt værelse, eller har ikke noget sted at deponere din møbler for at installere tæppe kan du finde det en nødvendighed. Være parat til at gøre nogle tunge løft og har nogle tålmodighed, som installerer tæppe med møbler i værelset er tidskrævende og kræver arbejdskraft.

Instruktioner

Forberedelse

•Measure værelse. Brug et målebånd og måle længden og bredden af rummet, så at du vil vide, hvor stort at skære gulvtæppet. Du vil også nødt til at måle og skære puden, hvis du bruger tæppe polstring. Den enkleste tæppe at lægge er gummi-backed tæppe, fordi det kræver ingen polstring eller tack strips til at holde det på plads.

•Find en placering, hvor du kan sprede løber, vend det og skære det til at passe de målinger, som du har taget. Du skal bruge et tæppe kniv til at skære gulvtæppet.

•Fjern alle gamle tæppe, polstring og/eller tack strips fra gulvet. For at gøre dette vil du nødt til at arbejde på den ene side af rummet på et tidspunkt, stabling dine møbler på anden siden af lokalet, som du går.

• Rengør gulvet, at sikre, at der er ingen rester.

•Stack møbler på den modsatte side af rummet fra hvor du planlægger at begynde at lægge tæppet.

Installation

Uddelingen nye tack strips på gulvet langs væggene på siden af det rum, du arbejder på. Gøre dette ved at placere tack strips ¼ tommer fra væggen og bruge ¼-tommer søm for at hammer ned i strimler. To negle pr. stribe vil være tilstrækkeligt. Hvis du bruger gummi-backed tæppe, bruge dobbeltsidet tape og placere båndet langs kanten af tæppet hele vejen rundt tæppe kant.

•Lay ned polstring og rulle ud halvdelen af tæppe over polstring. Derefter fastgøre tæppet til tackstrips ved hjælp af hammer, eller fjerne opbakning til dobbeltsidet tape og lægge tæppe på gulvet langs kanten af væggen, afhængigt af hvilken type af tæppe du har. Sørg for at udjævne tæppet, som du går til at undgå enhver krusninger på dit gulv.

•Stack alle møbler på siden af de rum hvor gulvtæppet har været lagt og gentage trin 1 og 2 på den nye side af lokalet. Det er tilrådeligt at bruge et lige stykke tømmer for at strække tæpper til vægge, hvor du vil vedhæfte det til tack strips.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com