Sådan Fix en Metal laden tag lækager

April 21

Metalplader vises ofte på staldene, fordi det er holdbart, langvarig og meget vejrbestandig. Tag utætheder opstår ofte i dale hvor vand samler sig; dog staldene primært består af kun to pister og har ikke nogen dale. Det betyder, at lækager i en stald tag sandsynligvis på grund af vand siver ind i hullerne i løs tagdækning skruer eller i sømme mellem dele af metalplader. Reparere taget straks, da lækager vil hurtigt forårsage fugtskader i laden interiør træ struktur.

Instruktioner

•Tag på støvler med anstændig trækkraft, som metaltag er glatte. Ikke arbejde på taget, hvis det er vådt. For ekstra sikkerhedsforanstaltning eller hvis laden har en stejl skråning, anker dig selv ved at binde ene ende af et reb omkring din talje og anden enden til et træ eller en solid struktur på den modsatte side af taget. Gå langs skruehoveder at øge trækkraft, når du går på taget. Hvis taget ikke har beklædningen, gå kun langs spær.

•Rengør søm områder ved hjælp af roof cleaner og en scrub pensel. Fjerne afskalning belægning eller rust med en stålbørste. Skylles med ferskvand og behandle eventuelle resterende rust med rust converter.

•Paint områder, hvor belægningen havde flager væk med tag primer og en pensel.

•Tag skruer langs metalplader og tag hætten sømme, ved hjælp af en boremaskine med en socket bit. Anvende konsekvent perler af metal tag fugemasse med en caulk pistol under omgange. Hvis metalplade er tynd og fleksibel nok, kan du muligvis få næsen af fugemasse røret under omgange uden at fjerne skruerne. Udskift skruerne efter anvendelse fugemasse. Tillad fugemasse hærde i otte til 12 timer.

•Paint sømme med vandtæt metal søm sealer. Seam sealer er stadig våd, dække sømmene med 4 - til 6-tommer strimler af høj trækstyrke styrke metal tag stof. Male en frakke af seam sealer på toppen af strimler af stof.

•Kontrollér alle andre skruer for at finde løs skruer. Stramme disse skruer og dække skruehoveder med metal tag fugemasse. Hvis en skrue er strippet, erstatte det med en længere tagdækning skrue.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com