Hvad er farerne ved meldug i huse?

April 21

Hvad er farerne ved meldug i huse?

Meldug er en farlig form for svamp, der vokser i fugtige miljøer. Det er ofte kendetegnet ved dens hvide pulverformige eller dunet udseende, men det kan skjule i huse, hvor det ikke er let at få øje, såsom bag tapet og under sokler.

De mest sårbare

Mug i boligen kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner i dem tilbøjelig til allergier eller med undertrykt immunforsvar og kan udløse astmaanfald i astmatikere. Det kan endda forårsage for tidlig debut af astma hos små børn.

Nylige undersøgelser

En offentlig sundhed undersøgelse foretaget af Brown University og offentliggjort af The American Journal of Public Health i 2007 identificeret et link mellem meldug i huse og depression.

Andre Efects

Selv hos raske mennesker, kan meldug forårsage kronisk træthedssyndrom (CFS), hovedpine, øjen- og hudirritation, hukommelse værdiforringelse og åndedrætsbesvær, hvæsende vejrtrækning, hoste og åndedrætsbesvær.

De seneste opdagelser

Meldug er blevet identificeret som en årsag til bygningen relaterede sygdom (BRI) og syg bygning syndrom (SBS).

Forordning

"Retningslinjer for vurdering og oprydning af svampe i Home miljøer," en rapport fra New York City Department of Health's Bureau af miljømæssige & erhvervssygdom Epidemiologi (opdateret i 2000), angive de accepterede standarder anvendes i forsikring og bygningsindustrien og retningslinjer for håndtering af svampe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com