Ideer til at dække en grim Cement blok væg

April 21

Nogle mennesker gå til en masse problemer og bekostning at oprette vægge i deres haver og værfter. En grim cement væg kan fungere som en sol vasken til at afgive varme til at afgive bud planter. Vægge kan være vind buffere og privatliv skærme samt. Med nogle kloge transformation, kan din grimme cement blok væg blive din favorit del af værftet.

Espaliers

Hvis din væg vender mod syd, vedhæfte lukkede øjet bolte til at ansigt af væggen med 2-fods mellemrum fra top til bund og hver 5 fødder eller deromkring langs væggen. (Brug en murværk smule for at bore huller til bolte, og satte dem i hydraulisk cement inde hullerne.) Køre tunge rustfrit stål ledninger gennem øjnene på tværs af væggen, og bruge dem til at uddanne espaliered frugttræer mod væggen. Den ekstra varme, der genereres af solens varme murværk overflade giver mulighed for mere mørt træer at godt i generelt barskere klimaer og give en tidlig boost til modning frugt.

Robust espalier

Anker øjet bolte i sted som ovenfor, men bruger dem som punkter til at sikre træ gittermaster til væggen et par inches fra overfladen. Tillad klatring roser, clematis eller andre blomstrende vinstokke at klatre op af espalier. Hvis du foretrækker at bruge rummet til vegetabilsk produktion, er agurker, squash, ærter og bønner andre gode kandidater til espalier vokser.

Vægmaleri

Hvis du er ikke i havearbejde, eller har en håbløst lyssky væg, male et vægmaleri på det. Hvis du ikke er kunstnerisk, dig selv, du kan hyre en lokal kunstner eller male noget rent abstrakt, der kræver lidt teknisk snilde og indeholder masser af sjov farve. Hvis du er dygtig, forsøge at skabe en trompe-l'oeil eller "narre øjet" design, indarbejde en foregive visning eller falske planter at gøre din væg forsvinde ind i landskabet.

Ny facade

Hvis ingen af ovenstående er praktisk eller tiltalende, overveje at købe ansigt mursten eller falske sten i tynde sektioner til at lime et helt nyt ansigt på den grimme blok væg. I kun et par dage, kan med lidt mere end mørtel og murske, du oprette udseendet af en gammel sten eller mursten mur til at matche dit hjem eller tilføje et strejf af klasse til landskabet.

Kunst væg

Male væggen i en fed farve og vedhæfte en basrelief scupture, væg springvand, store indrammet spejl eller individuelle potteplanter i væg bøjler (eller noget andet du finder tiltalende). Mikse og matche for at skabe en artsy, arkitektoniske "montage" af levende og døde objekter til at dekorere dit miljø.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com