Mezzanin etage sikkerhed

April 21

Mezzanin etage sikkerhed

I arbejde omgivelser, mezzanin er afgørende for opbevaring og pladsbesparende og i andre situationer, bygning, forbedre de æstetiske. Disse områder er delvis gulve inden for to andre etager, og svarer til en balkon på indersiden af en struktur. De varierer i højden, og sikkerheden på mezzanin er afgørende for at forebygge fald og andre skader.

Typer

Mezzanin i sted for æstetiske grunde har normalt et gelænder faldsikringsanordninger; dog er dem, der anvendes på arbejdspladsen, især den fabriksindstillingen, undertiden stå åbent, da arbejdere er nødt til at laste og losse paller og andre elementer.

Funktioner

For at holde en mezzanin-området sikkert og forhindre arbejdspladsen falls, har tilsynsmyndighederne til at finde et produkt, der ikke forstyrrer produktionen og vil beskytte alle arbejdstagere. Health and Safety Executive kiggede på et casestudie, der omfattede udnytte den enkelte gør lastning og losning; dog, dette kun beskyttet én person, og hvis en anden kom for at hjælpe, ville han ikke være beskyttet. Derudover var ledningerne holder selen på plads besværlig og farlig så godt. Arbejdsgivere kan installere systemer, der kræver medarbejdere at sætte en barriere, når de er færdige, men Health and Safety Executive fandt, at ikke alle medarbejdere husket at sætte op barrieren, hver gang deres arbejde var færdig.

Gates og net

Gates og redskaber er populære måder at give en barriere for mezzaninen. Flere producenter gør produkter specielt skræddersyet til den fabriksindstillingen og fungerer godt med paller og gaffeltrucks. Søgning efter en model med en sensor, der automatisk lukker på egen hånd, således at medarbejdernes sikkerhed er ikke bestemmes af, hvorvidt nogen husker at angive porten eller net.

Sikkerhed gelændere

Department of Labor har specifikke retningslinjer for sikkerhed gelændere omkring mezzanin og kræver dem i arbejdspladsen omgivelser. Derudover kunne lokale bygningsreglementer have yderligere specifikationer. Department of Labor rapporter, mezzanin rækværk skal være 42 inches, plus eller minus 3 inches. Nogle situationer, dog kunne kræve højere rækværk. Derudover bør Trafikværn modstå 200 lbs. på deres højeste punkt. Midrails eller skærme kan gå over rækværk og tilbyde endnu mere beskyttelse. De bør kunne holde 150 lbs.

Trapper

Placere trapper til mezzanin-området på en tilgængelig placering vil forhindre medarbejdere og gæster fra hoppe eller klatre på mezzaninen. Håndhæve en politik, der kræver, at alle medarbejdere til at bruge trappen i stedet for klatring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com