Hvordan man får sprøjt teknikken til maleri vægge med en tandbørste

April 21

Tandbørste sprøjt er en nem kunst teknik for at skabe en fin spray af farve på næsten enhver overflade. Du kan bruge det på påskeæg, møbler, tilbehør--selv vægge. Vær sikker på at bære gammelt tøj og øjenbeskyttelse, hvis du gonna splatter paint på noget så stort som en mur. Det er uundgåeligt, at malingen vil ende med at gå overalt. Du kan selv ønsker at sætte på en badehætte at holde maling ud af dit hår.

Instruktioner

•Rinse din tandbørste til at sikre det er ren og snavs fri og ryst det overskydende vand ud af børster. Fastsætte drop klude eller tape papir over alt inden for flere fødder af den mur, du ikke ønsker dækket i maling. Når du har fået styr på teknikken, du behøver ikke at dække helt så langt ud for at undgå sprøjtede gulvbelægning, men i starten er det bedre at være overbeskyttende af dine omgivelser.

•Sæt lidt maling i en lille plastik badekar og tynde det med vand, hvis nødvendigt, så at det er en splatter-stand konsistens. Den bedste måde at finde din favorit konsistens er bare ved at eksperimentere med en bunden ark papir til at se hvor meget blandet i vand det tager. Ideelt, malingen skal være på en akvarel konsistens, (som er automatisk, hvis du bruger akvareller og kræver blot lidt vand blandet, hvis du bruger akryl) men ikke som løbende som en skylle.

•Tape et stort stykke af slagter papir på væggen som en praksis lærred. Når du er fortrolig med din teknik, Fjern papiret og gå til arbejde på væggen.

•DIP tandbørsten børster i malingen. De bør være godt mættet. Punkt stritter årets tandbørste mod væggen du maler vinklet lidt op så at børster også står over for muren.

•Køre den håndtaget af et paintbrush hurtigt langs tandbørsten børster, startende fra enden længst mod dig og zippe hurtigt mod dig. Dette vil bladre maling væk fra dig mod væggen. Du kan også bruge en blyant eller endda din finger til at gøre den svippede.

•Flyt til side og gentagelse af teknik, re dypning tandbørste i male hver par splatters eller efter behov, indtil du har dækket området du satte sig for at male.

Tips & advarsler

  • Splatter-maleri et helt rum værd af vægge med en tandbørste kan tage lang tid. Fremskynde tingene op ved hjælp af en større tandbørste-stil krat pensel med soft nylon børster. Tape et stort stykke af slagter papir op på væggen, først, og praksis på, for at sikre, at du kan lide effekten af de større pensel, før du forpligter dig til maleri på væggen med det.
  • Oprette interessante "mellemrum" i splatter-mønster ved at tape stencils eller cut-out figurer op på væggen, sprøjt over dem, derefter fjerne stencilerne. Da kontur omkring hvad du stille op vil være klart synlig gennem splatter, bruge et stykke tape formet i en løkke, klistrede side ud, at holde hver stencil eller udskåret figur på plads.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com