Hvornår kan kegle blomster gravet op & flyttet?

April 21

Hvornår kan kegle blomster gravet op & flyttet?

Solhat er en hårdfør flerårig bloomer, der vil øge din landskab med lyse blomstrer i nuancer af violet, pink og hvid fra tidlig sommer til efteråret. Velegnet til udplantning i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 3 til 9, solhat er tørke - og varme-tolerant og vil trives også i dårlig jord. Hvis du tror, din solhat plante ville drage fordel af en ændring af natur, flytte den til et nyt sted i din have er ikke svært.

Timing

Solhat planter kan sikkert blive flyttet i foråret eller falde. Hvis du flytter din solhat i foråret, flytte planten, så snart du ser sunde grønne skud opstår tidligt i sæsonen. Flytte planten i det tidlige forår vil tillade planter at bosætte sig i før ankomsten af varmt sommervejr. Hvis du foretrækker at flytte din solhat plante i efteråret, give anlægget mindst seks til otte uger for rødderne at oprette på den nye placering før den første forventes hårdt fryse i dit område.

Grave

Bruge en skovl eller en spade med en skarp kniv til at grave din solhat. Indsæt din skovl i jorden 6 til 8 inches fra yderkanten af klump, så Flyt din skovl frem og tilbage i en vuggende bevægelse til at løsne rødderne. Fortsætte med Løsnen roden rundt i hele omkredsen af anlægget solhat. Grave dybt under den løsnede plante og løfte solhat omhyggeligt fra jorden. Holde rødderne kølig og fugtig, indtil du er klar til at plante solhat i dens nye placering.

Flytning

Selvom solhat trives i stærkt sollys, planten vil drage fordel af eftermiddag skygge i varme klimaer. Forbered jorden i den valgte stedet ved at løsne jorden til en dybde af mindst 8 inches og indtil 3 til 4 inches af gødning eller kompost i jorden. Grave et hul stort nok til at rumme din solhat plante og placere planten i hullet i den samme jord dybde det havde været. Undgå beplantning solhat for dybt.

Generel pleje

Vand din solhat straks. Hold jorden fugtig, indtil du ser sund ny vækst. Efter anlægget er etableret, genoptage normale vanding. Sprede 1 til 2 inches af økologiske muld som hakkede fyrretræ bark eller hakkede blade omkring planten i slutningen af foråret eller forsommeren. Barkflis holder jorden fugtig, når vejret er varmt og som en ekstra fordel, hjælper med at holde ukrudt i skak. Knivspids off falmede blomster at holde planten pænt og at fremme udviklingen af flere blomstrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com