Værktøjer til at fjerne mursten fra indvendige vægge

April 22

Værktøjer til at fjerne mursten fra indvendige vægge

Værktøjerne bruges til at fjerne en indvendig mur afhænger af, om du vil bevare mursten. Hvis huset har værdifulde antikke mursten eller hvis det har nye mursten, der er i god stand, kan du forsigtigt fjerne mur mursten-by-mursten for at bevare dem intakte. Hvis du ikke vil genbruge murstenene, kan du nedrive den indre mur med en forhammer, (det beskadiger de fleste af mursten). Uanset hvilken metode du vælger, skal du bruge passende værktøjer til at sikre det hurtigste resultat.

Murværk mejsel

Brug murværk mejsler fjerne mursten én ad gangen. Kile mejsel mellem mursten og mørtel og trykke det med en hammer. Vælg en høj kvalitet murværk mejsel, som det ikke bliver kedeligt så let som en lavere kvalitet, til generelle formål mejsel (brug ikke træ mejsler). En god murværk mejsel kan også bruges til at fjerne overskydende mørtel fra enkelte mursten.

Forhammer/Kølle

Bruge hamre eller køller til at levere kraft til en murværk mejsel. Forhamre og køller er tunge nok til at levere det nødvendige tryk til mejslen, således at du kan skære igennem mørtlen. Brug en 3 til 4 lb. kort-håndteres sledgehammer, der bliver lys nok for dig til at svinge, men tunge nok til at presse mejslen gennem mørtel. Vælg en forhammer eller kølle med ergonomisk håndtag, som har en no-slip greb.

Trillebør

Indvendige mursten væg afmontering skaber en masse snavs, så sætte mursten og mørtel chips i en trillebør, da de falder ud af væggen. Dette vil også beskytte din hårdttræ, flise- eller tæppebelagt gulv, der kan blive beskadiget af Murstenen vægt eller skarpe overflader. Læg en strimmel af pap på gulvet for at beskytte det fra rattet i trillebør.

Gummi Knee Pads

Gummi knæ puder er en vigtig brik for Beskyttelsesbeklædning til nogen, der regelmæssigt æglæggende eller demontering mursten. Gummi benbeskyttere vedhæfte af en spænde rundt på bagsiden af knæet. Gummi puder er tykt og hårdt nok, at du vil kunne beskytte dine knæ fra skade bør du knæler på stykker af mursten eller gamle mørtel. Mange er også foret i skum pad knæene og gøre knælende mere komfortabel.

Drop klude

Demontering en mur vil skabe en masse støv. Dække dine møbler og gulve med drop klude til at beskytte dine tæpper og trægulve fra mursten og mørtel debris.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com