Hvordan til at plante frø kartofler med spirer

April 22

Hvordan til at plante frø kartofler med spirer

Kartofler er en populær mad korte og emne for hjemmet gartner. Nemme at plante, dyrke og høste, de giver en velsmagende og nærende supplement til ethvert måltid. Kartofler kommer i mange varianter, men alle håndteres i det væsentlige på samme måde med hensyn til plantning og pleje. Kartofler er generelt plantet ved hjælp af "læggekartofler". Disse er ikke de sande frø, men små kartofler eller dele af kartofler indeholdende to eller tre "øjne", når plantet, vil spire skud fra som planten vil vokse.

Instruktioner

•Count "øjne" eller spirer på kartoflen. Ideelt set bør frø kartoffel har to eller tre øjne. Hvis nogle af kartoflerne er større og har mere øjne, skal du bruge fingrene til at smitte af alle, men to eller tre af dem. Læggekartofler, der er begyndt at spire er ønskeligt.

•Forbered jorden. Kartofler foretrækker løs, veldrænet jord højt indhold af organisk materiale med høj vand opbevaring kapacitet relativt fri for sten og med en pH på 5,5-6. Arbejde i jorden for at løsne det, ved hjælp af en rorpind eller dyrkning værktøj. Grave huller 4 til 6 inches dyb og omkring 15 inches fra hinanden, ved hjælp af en skovl.

•Plant en spirede frø kartoffel, spirer peger opad i hvert hul, og dæk med jord. Udfylde hullerne helt, men pas på ikke at beskadige spirer. Vand godt til at fugte jorden, men ikke kingsize. Hvis jorden tendens til at danne en skorpe, bryde skorpen og løsne jordoverfladen med skovl, indtil spirer bryde overfladen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com