Hjemmelavet køkken gardiner

April 22

Hjemmelavet køkken gardiner

Der er en række forskellige måder at gøre hjemmelavet køkken gardiner. Du kan sy enkle gardiner, fanen øverste gardiner, eller endda bruge vintage viskestykker til at oprette gardiner til dit retro køkken. Køkken gardiner er et stort projekt for starten kloakker, fordi det er normalt et lille projekt, der kræver lidt investering af tid og penge.

Grundlæggende gardiner

Den mest simple gardin har paneler af stof sømmede på begge sider og bunden, og har et hus på toppen af en spænding stang. Dividere bredden af vinduet med antallet af paneler du ønsker at gøre (som regel en eller to). Dobbelte antal for at tilføje fylde til panelet, og give plads til en søm på hver side. Hvis du vil oprette en simpel casing nemlig gardinstang, gøre en lille hem i toppen af gardinet til at afslutte kanten; Derefter fold det færdige kant over på bagsiden af gardin-panel og sy det på plads, at skabe en lomme eller beklædning til den færdige stang. HEM panelet i bunden og hænge, og du har en færdige gardin. Pynte med bånd, tiebacks eller andre dekorative elementer.

Fanen øverste gardiner

Fanen øverste gardiner er suspenderet fra gardinstang ved faner i stedet for et kabinet. Du kan skabe tabs fra samme materiale som gardiner eller bruge en kontrasterende materiale. Bestem bredden på fanen færdige og skåret dit stof dobbelt så bred. Skære et stykke af smeltesikringer webbing så bred som den færdige tab. sted smeltelig nettet på bagsiden af tab materiale i midten og fold begge kanter over, så at de mødes på midten. Jern at sammensmelte web på plads. Sy de færdige faner til toppen af tæppet, jævnt fordelt langs dens længde og tilføje dekorationer.

Vintage viskestykke gardiner

Hvis du vil oprette vintage viskestykke gardiner, vælge din viskestykker først. Du skal tilføje en casing eller faner i toppen af viskestykker til hængende; kanterne vil sandsynligvis allerede blive sømmede. Pynte håndklæderne. Installere en spænding gardinstang på den ønskede hængende højde. Hvis te håndklæder ikke er store nok til vinduet, kan du sy håndklæder sammen, anvende strimler af stof eller bånd til kanterne af håndklæde at gøre dem større, eller bruge et omhæng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com