Forskelle mellem forskellige kegler på nåletræer

April 22

Forskelle mellem forskellige kegler på nåletræer

Nåletræer generere både kvindelige og mandlige kegler, med de mandlige kegler giver pollen til at befrugte frø af kvindelige kegler. De kvindelige kegler, kegler de fleste mennesker henvise til, når man taler om mosser og derefter vokse til specifikke størrelser, afhængig af arterne af træ, før du slipper deres frø. Markante forskelle mellem kogler af nåletræer--en gruppe træer, der omfatter arter, der anvendes i landskabspleje som hemlocks, graner, fyrretræer og graner.

Hvor kegler udvikle

Holdning til grenen af en kegle skelner ofte en art fra en anden. Kogler af fyrretræer udvikle på forskellige dele af grene, i modsætning til fir tree kegler, som vokser oprejst på kviste. Grantræer generere vedhæng kegler; kegler hænge ned fra grenene. Hemlock kegler hænge ned så godt, men er for enden af grenene.

Kegle størrelser

Størrelser af kegler er ret forskellige blandt de nåletræer, lige fra mindre end en tomme til langt over en fod i længden. Sugar pine producerer meget lang kegler. Disse kegler gennemsnitligt mellem 10 og 18 inches lang, med nogle endnu længere, stater Virginia Tech afdeling af skovenes ressourcer og bevarelse af miljøet. Omvendt, kvindelige kogler af tamarack vokse til bare 1/2 tommer lange. Størrelsen af conifer vedrører ikke direkte til størrelsen af kegler. Redwoods, let kan overskride 250 fod i højden, besidder kegler ikke større end 3 1/2 inches.

Figur og funktioner

Forskellene mellem figurer af kegler, selv blandt den samme familie af nåletræer, er mærkbar. Nogle fyrretræer har aflange, buede kegler, mens andre har en oval til afrundede kegle. Gran kegler er ovale til aflange, mens de af mange fir arter ligne miniature, kompakt tønder. Kogler af redwoods har et æg form. Woody skalaerne grupperet sammen at danne kegle har forskellige tykkelser og funktioner. For eksempel, de af hemlocks er ganske tynd, gør for en letvægts kegle, mens skalaer af biskop fyrretræ er tungere, med hver en har hvilken C. Frank Brockman, forfatteren af "træer i Nordamerika," beskriver som en "spurlike Pig."

Farve

Pines har kegler, der er typisk nogle nuance brun. Eastern white pine har gullig-brun kegler, mens kegler på en rød fyr er en skinnende nuance af brunt. Ponderosa kogler er en prangende rødlig brun, noter Plantedatabasen University of Connecticut. Mange grantræer har kegler med forskellige farve. Grand fir kegler er en lys nuance af grøn, mens dem på den hvide fir varierer mellem grøn og lilla.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com