275 gallon olie Tank Installation Tips

April 22

275 gallon olie Tank Installation Tips

Hvis du opvarme dit hjem med brændselsolie, skal før eller senere tanken udskiftes. Indstilling af en 275-gallon olietank er ikke så svært. Hvis du gør det rigtigt, være tanken vedligeholdelsesfri i år. Gør det den forkerte vej er en invitation til problemer, som kan omfatte tanken vælte når fuld. Spar dig selv en masse hovedpine ved at planlægge arbejdet først.

Trædepuderne

Ifølge den Maryland miljøministerium vejer en fuld tank omkring 2.000 pounds. Dette er næsten vægten af en lille bil. Tanke har normalt fire stål ben svejset til dem. Dividere 2.000 af fire udbytter 500 pounds af vægt på hvert ben. Hvis du ikke bruger konkrete trædepuderne, vil tanken simpelthen synke ned i jorden. Puder skal være mindst én fods kvadrat. Mange murværk levering butikker sælger disse pre-made.

Forhindre deponering

Hvis en fuld tank vælter, vil brandvæsenet og en HAZMAT team have til at blive kaldt. Desuden vil brændstofudslip forurene grundvandet, rendering din godt ikke længere brugbar. Polstring fødderne er det første skridt, men ikke det eneste skridt. Du skal absolut forhindre tanken fra deponering. Staten Maine advarer om, at tanke kan vælte på grund af frost hive. Hvis frost hive er et problem, vil du nødt til at bore huller under linjen frost, og fylde hullerne med beton eller stål. Du har lavet en finger eller en pylon. Placer ben pads på molerne. En arkitekt eller ingeniør kan hjælpe dig med design. Et andet skridt er Sørg for puder til hinanden. Du ønsker ikke din tank til at gynge frem og tilbage.

Brændstof linjer

Fast placere tanken er god, men et andet skridt er at sikre integriteten af brændstof linje. Hvis linjen er begravet, bør det aldrig komme i direkte kontakt med jord eller beton. Jord og beton er ekstremt ætsende, og over tid vil spise løs på linjen. Dette vil medføre linjen at lække gennem huller. I det mindste, vil du miste brændstof. På det allerværste, din grundvand vil være forurenet. Staten Maines anbefaling er at køre brændstof linjer gennem plast sleeving for at undgå direkte kontakt med jorden.

Falder Check op

Før vinteren rammer, gøre en tank check i tidlige efterår. Check tank til enhver Rustende eller svage punkter. Tjekke integriteten af benene. Samlet set gøre en komplet systemkontrol. Hvis linjen brændstof er begravet med ingen sleeving, overveje at udskifte det på grund af korrosion problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com