Græsplæne erstatninger for mos

April 22

Græsplæne erstatninger for mos

At opnå og fastholde en sund græsplæne er en udfordring, som mange boligejere beskæftige sig med dagligdags. Når man står med patches eller områder på græsplænen, ikke vil vokse græs, søge mange boligejere efter en form for let stigende udskiftning. Moss er en potentiel valg, men der er flere alternativer når moss ikke er en farbar vej.

Bishop's ukrudt

Bishop's ukrudt (Aegopodium podograria), en hastigt voksende bunddække, skal kontrolleres eller det kan overskride plænen. Bishop's weed virker godt i områder nær konkrete stier og vægge og vokser til omkring 1 fod i højden. Dette anlæg vil vokse i områder i delvis skygge og langs stejle skråninger. Det foretrækker jævnt fugtig jord, men vil vokse i næsten enhver type af jord. Denne plante trives på skyggefulde områder men vil udføre tilstrækkeligt når plantet i fuld sol.

Periwinkle

Periwinkle (Vinca mindre), producerer smukke hvide eller blå blomster i det tidlige forår og er et godt valg for et bunddække. Periwinkle vokser ca 8 inches i højden og er en farverig, Krybende bunddække. Rige, fugtig jord hjælper det til at trives, samt fuld solskin. Periwinkle kan vokse i delvis skygge som godt. Periwinkle er en hårdfør plante, der kan overleve i vintre hvor temperaturen komme under 0 grader Fahrenheit. Anlægget bruger sneen som beskyttelse mod kulde og vind.

Dværg Bush Gedeblad

Dværg bush Gedeblad (lonicera Diervilla), med røde blomster, der blomstrer i midten af sommeren, byder på en farverig bunddække. Det er en kort, shrublike plante, der trives i områder udsat for sten at funktionen fremragende dræning. Dværg bush gennemsnit mellem 2 til 4 fod i højde. Det er en lav vedligeholdelse plante, der vokser godt i skygge samt sollys og gør en god erstatning for mos.

Liljekonval

Liljekonval (Convallaria majalis) vokser langsomt men tilbyder vidunderlig duftende blomster i en tiltalende bell form, hvilket gør det en smuk bunddække erstatning for mos. Liljekonval foretrækker skygge og kan tilpasse sig til de fleste helst jordtype. Når Blomsterne visner og falder af, producerer anlægget lyse røde bær. Liljekonval vokser til omkring 6 inches høj og blomstrer i det tidlige forår. De er hårdføre nok til at modstå kolde vintervejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com