Store urtepotter til træer

April 23

Store urtepotter til træer

Træer i haven serverer en vifte af formål, såsom at give skygge, føje et knudepunkt eller bærer frugt. Selv hvis du bor i et område med jord uegnet til voksende træer eller kun har terrasse plads til din have, kan du stadig dyrker små træer i store containere. At vælge den rigtige beholder vil få dine træer en sund start.

Lerpotter

Ler eller terra cotta gryder kommer i en bred vifte af størrelser. Terra cotta gryder har fordel af at være billig, attraktiv og er typisk let at finde. Materiale af puljen er porøse, hvilket hjælper med at forbedre luftstrømmen til rødderne og holder rødderne fra at blive vandlidende. Denne porøsitet betyder imidlertid også, træerne kan tørre ud hurtigt i varmt vejr og så skal du se fugt niveauer i løbet af sommeren. Lerpotter har Ulempen, at være tung og for at bryde nemt især under temperatursvingninger.

Plastic Potter

Plastic Potter gøre en god mulighed hvis du leder efter noget holdbart, letvægts og billig. Mindre plastic Potter kommer i flere dekorative farver, men dekorative krukker stort nok for træer er vanskelige at finde, så du kan blive hængende med en enkel sort gryde. Plast indånder ikke og overwatering kan blive et problem, da der er lidt luft flow til rødderne. Hvis du vælger en plastikbeholder til dit træ, tilføje en 2-tommer lag af floden rock til bunden for at forbedre dræning.

Træ gryder

Mange haven forsyning butikker sælger whisky eller vin Tønder, der er blevet skåret i halve. Disse Potter tilføje et attraktive rustikt look til din værftet eller gårdhave. Gryder har fordel af at være porøs at forbedre luftstrømmen omkring rødderne. Selvom dyrt, er halv-tønde gryder, der gøres af rot-resistente træ, ganske holdbare. Hvis du vælger en halv tønde pot, vil du har brug at bore huller i bunden og sæt gryden på stigrør for vand at løbe ud.

Glaserede krukker

Hvis du leder efter en dekorativ pot til dit træ, er glaserede keramiske krukker fås i et væld af farver og mønstre. Disse gryder har lille porøsitet på grund af ruder på indersiden og uden for puljen og så vandstanden skal ses at undgå overwatering dit træer. Selvom attraktiv og holdbar, er glaserede Potter de dyreste og tungeste gryder kan du købe til din træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com