Hvordan man opbygger et hegn ved hjælp af T-indlæg

April 23

T-stillinger er 6 fod i længden eller længere og er tilgængelige fra hjem butikker, feed leverandører og isenkræmmere. Lavet af stål formes i et aflangt U eller kanal figur, T-indlæg funktion en horisontal T figur den ene ende til at hjælpe med at holde stillingerne i jorden når de er installeret. T-indlæg giver mulighed for hurtigere installation af et hegn for kortsigtet eller langsigtet behov i forhold til nogle andre typer af traditionelle hegn. T-stillinger er almindeligt anvendt ved beregningen af den midlertidige crowd control og animalsk kontrol hegn.

Instruktioner

•Vælge et udgangspunkt for opbygningen af T-post hegnet. Vælg et slutpunkt eller hjørne placering. Fastlægge den vej, som hegnet vil tage.

•Installer en T-post for enden af hegnet linje eller hjørne. Hold T-post i den ønskede placering og skub en T-post driver over stillingen. Hæve og sænke chaufføren til at køre T-post i jorden. Ved hjælp af en torpedo niveau, med jævne mellemrum kontrollere, at stillingen er lodret lige under kørslen stillingen.

•Flyt ned på linjen og installere en anden post i det modsatte hjørne eller slutningen af hegnet linje. Bruge T-post driver til at drive en T-post i jorden den samme dybde som det første indlæg. Forsøge at holde stillingerne samme højde hvis muligt for en pæn udseende.

•Tie en streng til en post og trække det til den modsatte indlæg. Trækker strengen stram og binde ud som en guide til installation af hegnspæle. Installere en T-post hver 8 til 10 fod mellem to ende eller hjørne indlæg. Følg streng for at gøre en straight hegnet linje og holde stillingerne også i højden.

•Sæt ene ende af en plastik mesh hegn til den første post. Brug mindst fire jævnt fordelte plastik kabelbindere til at vedhæfte hegnet til T-post.

•Unroll hegn til næste T-post, stå hegnet oprejst og tillægger post med flere zip bånd. Fortsætte arbejdet ned linjen hegnet skal tilknyttes hver T-post langs hegnet linje plast mesh hegn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com