Hjem retsmidler til rengøring hængsler

April 23

Hjem retsmidler til rengøring hængsler

Hængsler er dele af døren der ofte går haveplante for når det kommer til rengøring. Hængslerne kræver dog rengøring fra tid til anden, fordi de kan samle snavs og rester så nemt som enhver anden del af hjemmet. Ved rengøring hængslerne hver par måneder, og smøring dem når det er nødvendigt, kan du nemt holde dørhængsler leder og arbejder deres bedste.

Afstøvning hængslerne

Oftentimes afstøvning er alt, der kræves til at holde hængslerne søger ren. Gnide over hængslerne med en fjer duster, eller bruge slange vedhæftet fil i en støvsuger til at samle støv. Rense toppen, bunden og i krølle af døren hvor hængslerne tillægger døren.

Rengøring af hængsler

Du kan hurtigt rense hængsler med et mildt rengøringsmiddel, der vil rense sikkert. De fleste hængsler er lavet af metal, og en mild skålen vaske vil gøre arbejdet perfekt. Hæld 1 kop vand i en skål eller et glas, blandet med 1 sprøjte af flydende opvaskemiddel. Dyp en rengøring klud eller en gammel tandbørste i sæbevand og krat over hængslerne. Dette vil fjerne eventuelle rester eller film, der har indsamlet på hængslerne.

Efter rengøring, tørre med en fugtig klud til at fjerne tilbageværende rester eller sæbevand; derefter tørre med et rent håndklæde. Tørring vil bagefter indsamle fugt, der ellers kunne føre til ruster hængsler.

Smøring af hængsler

Hvis døren knirker når åbning og lukning, har det brug for smøring på hængslerne. Bruge en spray-on smøremiddel med en lille, strawlike dyse. Spray hængslerne med en let tåge af smøremidlet, og derefter flytte dør frem og tilbage. Gentag denne procedure indtil de dør stopper knirkende, smøre alle hængsler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com