Blomster, der afskrækker hunde

April 24

Blomster, der afskrækker hunde

Efter at have arbejdet på en have i timevis, skal det endelige resultat være en smuk plads, ikke en samling af hund huller, spor og rod. Alt for ofte, den grønne plads, hvor du investerer din tid og penge er en uimodståelig canine legeområde. Mens holde en fido-fri haven kan være en udfordring, er det ikke helt umuligt, hvis du er villig til at gøre en lille eksperimenter.

Klistret situationer

Dårlig lugt, skarpe træk og betydelig størrelse kan gemme dine blomster. En af de mest effektive måder at redde blomster fra dit kæledyr--- eller en anden vandrer kæledyr---er at vælge klogt. Planter, der vil gøre det gennem de mest påtrængende af dyr skal være hård og klar til at forsvare sig, når ikke du rundt. Overveje plantning Berberis, enebær og pyracantha buske omkring eller i din have.

Cactus sikkerhed

Blande dine blomster tilbud med planter, der giver deres eget forsvar. Flere arter af blomstrende kaktus overleve i mange klimaer og har langvarige blomstrer. De har også den spidse overflade, der skaber en effektiv barriere mod påtrængende hund næser og poter. For smukke blomstrer, så prøv echinocereus viridiflorus var. montanus.

Hver Rose har sin Thorn

Roser også gøre tricket for gartnere søger selvstændig forsvarende floral muligheder. En handy blanding af næringsstoffer og beskyttelse, Bland din rosenhækken afpuds i toppen af blomsterbedet at skabe modsat af en velkommen mat for nysgerrige dyr. Hvis ingen af din beskyttelse bestræbelser skal lykkes, skal du vælge en meget solid række rose, der kan udholde nogle canine nedværdiges, som lejlighedsvis vandladning. Rushumba Rose, populært i badeby områder takket være sin modstandsdygtighed over for salt luft, kan være et godt valg.

Den store idé

Plante store blomster, der kan stå op for sig selv, som liljer, som et naturligt forsvar fra hunde bøjet på at udforske blomsterbede. Udnyt stakes og andre plante stabilisatorer at give yderligere befæstning. En blomstrende busk som en hortensia giver attraktive blomster på en plante, der kan stå op til en nysgerrig hund.

Andre indstillinger

Ligesom mennesker er en del af tiltrækning af blomster til hunde deres dejlige duft. I modsætning til mennesker behøver hunde tilbageholdenhed til blot snuse. Holde blomsterne i den korrekte tilstand ved at afmaske deres duft med noget hunde usmagelig, såsom mølpose eller knust rød peber.

Når du opretter dine blomsterbede, kan Landskabsarkitektoniske sten give en fremragende dræning mulighed samtidig som en hund afskrækkende. Omgiv din blomster med sten, der er skarpe snarere end glat. Læg ikke noget ned, der kan forårsage skade på mennesker eller dyr, men en lavasten eller en kvarts ser attraktivt ud og føles elendig under hundenes poter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com