Hjem AC-enhed problemer

April 24

Hjem AC-enhed problemer

Hjem klimaanlæg passer ind i vinduet segl i hjemmet for at køle en eller flere værelser. AC-enhed har kontrol placeret på forsiden af enheden, der opererer enheden samt termostaten. Disse små AC enheder er tilbøjelige til at problemer eller spørgsmål, men årsagen til disse spørgsmål er begrænset.

Kontrol

Mange problemer med en hjem AC enhed være problemer med enkle kontrol. Enheden skal være slået til "På" position til at arbejde ordentligt. De fleste enheder har kontrol med forskellige indstillinger. One-knappen justerer ventilatormotoren eller kompressor og en anden kontrol termostaten. Justere hjem AC-enhed til den korrekte indstilling tillader enheden til at fungere ordentligt.

Elektriske

Et hjem AC enhed ikke modtager strøm har en elektrisk problem. Først afgøre, hvis AC-enhed er sluttet til en stikkontakt. Afkrydsningsfeltet breaker i det elektriske panel og afgøre, om parameteren breaker er i positionen "På". En breaker switch, der er mellem "På" position og "Off" position er udløst. Drej breaker til positionen "Off" og derefter tilbage til "På." Check AC-enhed og se, hvis det kører korrekt. Hvis afbryder ture igen, skal en professionel tekniker kontaktes, fordi der er en mere alvorlig elektrisk problem med hjem AC-enhed.

Køling

Et fælles problem med et hjem AC enhed opstår, når enheden ikke afkøling ordentligt. Termostat kontrol er aktiveret til den fedeste indstilling, men AC-enhed er ikke køling hjem. Den første ting at tjekke er filteret. Når filteret bliver tilstoppet med snavs, støv eller snavs, vil AC-enhed ikke blæse kold luft ind i rummet.

Blæsermotor kan fejle eller blive beskidt; rengøring af Blæsermotor og interne komponenter med jævne mellemrum er en del af en god forebyggende vedligeholdelsesprogram. Ventilationen bliver tilstoppet med snavs og tillader ikke luft til at blæse gennem AC-enhed. Tjekke ventilationskanaler og rense snavs væk tillader luft at strømme frit igennem AC-enhed.

Støj

Et hjem AC enhed gør overdreven støj er et andet fælles problem. En intern stykke, skrue, møtrik eller andre komponenter, som er kommet løs. Træk dækslet ansigt fra forsiden af enheden og check for løs komponentdele. Glem ikke at kigge i bunden af enheden for at se, hvis nogen skruer eller bolte er faldet af. En svigtende kompressor gør en slibning støj eller hamring når det skal udskiftes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com