Opsætning af en Sand Filter til en over jorden Pool

September 10

Opsætning af en Sand Filter til en over jorden Pool

Sandfiltre er fælles i over jorden puljer. De tilbyder deres brugere nem installation, brug og vedligeholdelse. Sandfiltre bruge specialiserede pool-grade sand medier kendt som pool-grade No. 20 kvartssand. Denne sand har skarpe kanter, der adskiller partikler fra vandet. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt installere og konfigurere sand-filteret til at sikre, at det fungerer ordentligt og effektivt.

Instruktioner

•Sæt den sand filter på niveau jorden ca 2 fødder fra pool pumpe og 2 fødder fra tilbagevenden jet ventilen på dæksiden over jorden pool. Unplug den elektriske ledning for at afbryde strømmen til pool pumpe.

•Sæt et stykke af pool slange på udløbsventilen pool pumpe. Udløbsventilen er på venstre side af pumpen. Tillægge indsugningsventilen på filteret sand den modsatte ende af slangen. Indsugningsventilen er på højre side af filteret sand. Sikre begge ender af slangen, ved hjælp af et spændebånd i hver ende. Spænd spændebånd med en flad-head skruetrækker.

•Tilslut et andet stykke af pool slange til udløbsventilen på filteret sand. Udløbsventilen er på forsiden af filteret mod toppen af tanken. Tilslut den modsatte ende af pool slangen til tilbagevenden jet ventilen på dæksiden af poolen. Fastgør slangen til hver ventil med to mere spændebånd.

•Sæt den elektriske ledning tilbage i at genoprette strøm til pumpen. Tillad pumpen til at fylde filter tank i fem minutter.

•Pour pool-grade sand medier ind i pool hulske. Puljens kapacitet i gallon bestemmer mængden af sand du har brug for. Henvise til den sand pakke for det nødvendige nøjagtige beløb. Hæld sandet langsomt og lad pumpen til at skubbe sandet i filteret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com