Hvordan man Wire en høj spænding beholder

April 24

I de fleste hjem, der findes to forskellige typer af beholdere: den standard lav spænding beholdere (115 til 125 volt) og højspændings beholdere (220-250 volt). De standard beholdere er dem, du bruger hver dag nemlig sager lige plugging i en støvsuger eller en blender. Højspændings beholdere er mere almindeligt forekommende, levere strøm til din tørretumbler, madlavning rækkevidde og air condition. Mens det er advaret om at arbejde på en høj spænding beholder kan være yderst farlige, hvis du har slukket, så er det ikke farligere end at arbejde på en standard stikkontakt. I de fleste hjem, er høj spænding beholderen fodret fra en dedikeret kredsløb, hvilket betyder at afbryder vil være en dobbelt mellemstore breaker fodring bare at beholderen. Hvis du føler dig sikker, så er her hvordan man wire en høj spænding beholder.

Instruktioner

•Før du begynde at arbejde på ledninger den nye højspændings beholder, skal du være sikker på at kredsløbet er OFF. Dette er meget vigtigt, fordi en elektrisk stød fra en 240-volt kredsløb kan være dødelig. Finde den 2-polet afbryder der fodrer beholderen og slukke den. Anbring en note på det elektriske panel, som du arbejder på elektriske. Hvis dit panel dækning har en lås, derefter bruge det her.

•Når du finde afbryderknappen og du har slået det fra hovedet tilbage til beholderen og teste det med en spænding tester. Hvis du læser ingen spænding, derefter fortsætte. Hvis du læse spænding, så du har ikke fundet den rigtige breaker endnu, så prøv igen.

•Nu der magt hvis absolut OFF, bruge skruetrækkeren til at fjerne de skruer, der sikrer dækplade til beholderen.

•Fjern to skruer, der sikring af beholderen til boksen væg. Træk forsigtigt beholderen ud af boksen ved hjælp af top og bund monteringsbeslag. Når du får beholderen ud af kassen, teste det for spændingen igen. (Du kan aldrig test for spænding nok gange!)

•Du vil bemærke, at der er en traditionel sort, hvid og kobber ledninger system i sted her. Vigtig bemærkning: Hvis der er en hvid ledning tilsluttet beholderen, det er ikke neutral. Det er en anden HOT feed. Højspænding beholdere kræver ikke en neutral, så den hvide ledning altid bruges som en anden linje, medmindre apparatet er et madlavning område, hvor en 120-volt feed er nødvendig for at køre et ur. I dette tilfælde bør du se en sort og rød ledning tilsluttet beholderen og en hvid ledning, wire-nutted inde i boksen væg.

•Løsn skruen terminaler på beholderen, og fjern ledningerne. Afbrød den udsatte wire med din wire strippere og strimler væk omkring 3/4 inches af isolering, så du har en frisk sæt af ledninger til at arbejde med.

•Løsn terminaler på nye højspændings beholderen og forbind ledningerne til beholderen. Da begge linjer bærer et feed ligegyldigt hvilke skrue de få tilsluttet, så længe det ikke er jorden skruen. Hvis din væg boks er metal, så sørg for at din jordledning er pigtailed med en hale tilsluttet beholderen og den anden til metal væg boks jorden skrue.

•Hvis den hvide foder gør ikke allerede har en stribe af sort elektrisk tape rundt om det, gøre det nu. Dette er en kodesystem, der signalerer, at denne linje ikke er en neutral, og at det bliver brugt som foder.

•Sno en stribe af elektrisk tape omkring beholderen for sikkerhed grunde og resecure det til boksen med de to omfattede lange skruer. Når det er færdig, skal du bruge de små skruer til at sikre dækpladen på plads.

•Med alt samles, skifte effektafbryderen tilbage på. Brug din spænding testeren til at kontrollere beholderen for korrekt ledningsføring. Placer en bly i slidsen til venstre og en bly i den rigtige slot. Du bør læse 240-volt. Næste, holde en bly i slidsen til venstre og placere andre føringen i bunden jorden slot. Du bør læse 120-volt. Holde føringen i jorden slot og flytte dine andre bly til højre slot og du skal igen læse 120-volt. Hvis du får disse behandlinger, har du med held wired en høj spænding beholder. Bare sæt dit apparat i igen, og du er færdig!

Tips & advarsler

  • Hvis du har nogen bekymringer overhovedet, kontakt en autoriseret elektriker.
  • Sørg altid for strømmen er slukket før arbejde på elektriske--især på en 240-volt linje!

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com