Vindue behandling løsninger for en karnap

September 11

Vindue behandling løsninger for en karnap

Symbolsk for victoriansk arkitektur, karnapper også vises i mange nyere boliger. Generelt, de består af tre vinduer projicerer udad i en halv sekskantet form. At finde den rigtige vindue behandling kompliceres af flere vinkler. En karnap giver indtryk af et større værelse, udvider visningen og trækker i mere naturligt lys end en konventionel vindue. Fordi det er et brændpunkt, bør vindue behandling Se attraktive fra både inde og ude. Blænding fra solen og mangel på privatliv kan blive problemer.

Forhæng

Ved hjælp af mønster og farve i gardiner og/eller kapper til at dække alle vinduet paneler tilføjer en dramatisk splash til rummet. Hardware valgt er vigtigt til succes for vindue behandling, og ofte bliver nødt til at være skræddersyet til at passe dimensionerne af karnappen. To muligheder er et kurvet spor efter vinduets konturer eller et sæt af hængslet stænger knyttet sammen af hjørne stik. Dobbelt løbere omkring vinduet giver dig mulighed for at lag teksturer, såsom parring en almindelig runner i en dækkende farve med en lacy lag på toppen. For en karnap i en spiseplads er en anden idé at kombinere en valance ovenfor med shirred Cafe gardiner på den nederste del af vinduet.

Nuancer

For en classic, clean-foret look er romerske nuancer et godt valg. Dette vindue behandling supplerer de lineære karakteristik af en karnap, og hvis plisseret nuancer er installeret, vil de tilbyde vandret balance til vinduet paneler lodret kvalitet. Roman nuancer er alsidig nok til at blande sig med de fleste værelse udsmykning stilarter. Når opløftet, nuancer mulighed for fuld udsigt udenfor, men da forlod ned, de giver lysstyring og sikre privatlivets fred. For en romantisk effekt blødgøre bølgende ballon nuancer vinduets vinkler. Pleje skal tages i installationen af enhver form for skygge, så de nuancer, der mødes i hjørnerne ikke gnider mod hinanden.

Blinds

Ligesom nuancer er monteret på hver af de tre vindue paneler den samme blinde en populær løsning på karnap dressing dilemma. Lamelgardiner, at nå til gulvet kræver særlige spor til at dække hele karnappen uden at tillade huller til form i hjørnerne. Persienner bruges ofte sammen med forhæng for maksimale energieffektivitet i rummet. Træ persienner tilbyder overlegen lys kontrol og kan bringe varme til området karnap. Derudover er træ persienner med brede lameller et billigere alternativ til skodder.

Skodder

Selv om en af de dyreste valg af vindue behandlinger, plantage skodder skænke en fornemme udseende til hjemmet. De er især velegnet, hvis karnappen funktioner dekorative lister eller servicen. Denne indstilling giver måske den bedste lys filtrering beskytte privatlivets fred, når skodderne er lukket. Som en bonus giver installation af skodder et indtryk af rigdom til rummets indretning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com