Hvordan rengør jeg brændt mad fra en rustfrit stål Pan?

April 25

Hvordan rengør jeg brændt mad fra en rustfrit stål Pan?

Rustfrit stål er generelt let at rengøre, forudsat du bruge slibende rengøringsmidler og svampe. Men hvad hvis der er en brændt på rod i bunden af en gryde? Hvordan kan du rense det ud uden brug af slibemidler? Heldigvis er der en række måder at rense ud brændt mad fra rustfrit stål pander uden at ødelægge finish eller skrabe kornet. Bare sørg for du altid afslutte med en god buff til Fjern overskydende vand og lad den rustfrit stål til at reformere sin beskyttende lag før at sætte gryden væk.

Instruktioner

•Dæk brændt på mad med varmt vand. Tilføje en sprøjte af mildt rengøringsmiddel og agitere. Orlov til en time at suge. Forsigtigt skrabe off mad, der har ophævet med en plastik skraber.

•Sæt gryde ved medium varme i 15 minutter at koge ud den brændt mad. Lad det afkøle, derefter skrabe ud løftede indholdet og fjerne overskydende med en nylon skuresvamp. Hvis der stadig er brændt på mad, lægges i blød i en halv time og kog på komfuret igen. Skyl og tør grundigt med en klud, papir håndklæde eller parabol.

•Sprinkle bagepulver på brændt på mad der stadig vil ikke komme ud. Dække alle de brændte dele med sodavand, derefter tilføje eddike. Blandingen vil skum og hjælpe med at løfte de resterende pletter. Efter fem minutter, tilsættes lidt varmt vand og kog på komfuret i yderligere fem minutter. Ren resterende pletter med nylon skuresvamp.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge citronsaft i stedet for eddike til at aktivere bagepulver og hjælpe med at skære gennem den brændt mad.
  • Efter rengøring off den brændt mad, polsk med bagepulver på en blød klud til at gøre gryden skinne som ny.
  • Brug ikke blegemiddel, ammoniak eller ståluld til ren rustfri. Disse produkter ødelægge finish af stål.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com