Hvordan til at stabilisere et dæk

September 13

Hvordan til at stabilisere et dæk

Træ baggård dæk består af en serie af betonfundamentet punkter under overfladen, tunge træ stillinger som tilsluttes grundlæggelsen af dæk, og en træ platform lavet i strøer og bjælker som en gulvbelægning overflade og skinner er opført. Når et dæk fjedre op og ned eller ryster med normal brug, udspringer spørgsmålet af layoutet af strøer. Jo længere tværbjælke, jo mere vil det flex og den mindre stabil dæk vil føle. Et gitter som led i dæk stabilisatorer skal installeres i rum mellem hver tværbjælke at kontrollere bevægelsen.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem hver af de strøer, som kører under overfladen af dine dæk. Strøer skal køre perfekt parallelt med hinanden, så der er ingen grund til at gentage målingen i hele længden af hver tværbjælke.

•Stræk målebånd langs hver strøer og markere installationsplaceringen for hvert stykke af blokering. Gør den første mark 3 fødder i først og anden strøer, og en anden mark hver 3 fødder ovenpå. Gøre den første mark 3 1/2 fod ind i andre kanten af den anden tværbjælke og den tredje tværbjælke, så gøre en anden mark hver 3 fødder ovenpå. For at markere mellemrummet mellem de tredje og fjerde strøer, vende tilbage til en 3 fod udgangspunkt. Fortsæt denne forskudt tilgang i hele de resterende strøer at skabe den rette gittermønster.

•Count antallet af mærker du gjort for at bestemme, hvor mange seler du nødt til at skære. Snit trykimprægneret 2-by-8 tommer tømmer til at tjene som blokering i mellemrummene mellem din bjælker. Brug maalingerne og en rundsav til at skære tømmer til at passe.

•Installer ét stykke af blokering på hver mark. Kile blokering på plads på en mark mellem de to strøer, så drev galvaniseret pyntede negle gennem bagsiden af tværbjælke og ind i blokering i hver ende. Flytte til den næste mark og Gentag processen indtil alle blokering er blevet installeret.

Tips & advarsler

  • Overveje at bygge dæk mod dit hjem ved hjælp af en finanskonto, som forankrer dæk struktur til de større bygning, at skabe stabilitet og reducere mængden af beton footings kræves.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med farlige redskaber som Save, hamre og søm. Alvorlig skade kan forekomme. Bære arbejdshandsker og øjet briller for beskyttelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com