Hvordan til at overvintre Pine Tree planter

April 27

Det er almindeligt at knytte fyrretræer med vinteren, og på grund af denne sammenslutning, avlere og gartnere kan antage, at fordi træet er stedsegrønt vil det tolererer de barske betingelser i vinteren meget godt. Forlader en pine tree sætteplante med ingen vinter beskyttelse er ikke en god idé, og en sådan praksis vil nemt dræbe træet før foråret. Husk, pine tree frøplanter er unge levende ting, der har brug for vinteren beskyttelse.

Instruktioner

•Beskyt stiklinger fra vinden. Træer plantet på den sydlige eller sydvestlige side af en ejendom er udsat for vind skader. Surround stiklinger med en jute vind barriere, som anbefaler, University of Minnesota forlængelse. Hammer indsatserne i jorden rundt om træet og Hæft jute at indsatserne. Jute tillader luft og sollys at passere, men holder vinden i skak.

•Hold jorden fugtig indtil jorden er frosset. Du ønsker ikke at lade rødderne helt tørre ud, bare fordi det er ikke længere sommer.

•Sno trunk i ¼-tommer mesh hardware klud til at beskytte det fra mus, mosegrise og kaniner. For mus og vole beskyttelse, trådnet bør udvide 2 til 3 inches under jorden og 18 til 24 inches over den forventede sne linje for kanin beskyttelse, ifølge University of Minnesota forlængelse.

•Sno trunk med stammen wrap eller plast træ vagter for at afspejle den lyse vintersolen og beskytte træerne mod solen skoldplet. Solen skolde, ifølge University of Minnesota forlængelse er meget almindelig hos unge træer og deres kufferter bør pakkes i mindst to år.

•Lay 2 til 4 inches af barkflis omkring sætteplante at undgå frost-heave skader og hjælpe jorden bevarer fugten.

Tips & advarsler

  • Barrieren kan helt omgiver udplantningsplanterne, hvis der er lidt vind beskyttelse på alle sider, eller det kan skabe et lille hjørne hvor træet er beskyttet.
  • Fall beplantning er en god idé for fyrretræer, fordi de ankommer i vækstdvale og vil lide mindre kold skader, ifølge Nurseryman.com. De udvikler deres rødder i periode, og skal vandes indtil frosten sætter ind (Se Ref 2).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com