Tips til håndtering af meldug

April 27

Meldug er en term, der anvendes til at beskrive visse typer af invasive forme, der almindeligvis dannes hjem i fugtige områder som badeværelser og kældre. Pleje skal tages når der beskæftiger sig med meldug, da svampen kan forårsage allergi over for Overstråling og forårsage skade på dit hjem.

Forebyggelse

Meldug kan være svært at slippe af med, så den bedste måde at håndtere det er at forhindre det fra formning. Meldug trives i fugtige miljøer, så holde boligen tør. Varmt brusebad og bade skaber damp og fugt, som kan forårsage meldug at form i fuger mellem fliser. For at undgå meldug, tage kortere brusebade, bruge køligere vand, det ikke gør så meget damp og ventilere badeværelset så kondensvand ikke dækker alt i rummet. Forsegling injektionsmørtel med vandtæt fugemasse kan også hjælpe med at forhindre mug i at trænge ind i vægge. I kældre eller andre områder, hvor fugt kan ophobes, skal du bruge affugtere til at holde luften tør. Hvis du spilder vand på træværk eller tæpper, suge så meget vand som muligt med håndklæder og derefter bruge fans og affugtere tørre området. En gennemblødt tæppe er en magnet for meldug. Stillestående luft også fremmer mug, så brug fans til at holde luft bevæger sig.

Fjernelse

Der er flere metoder, som kan være effektive til at fjerne mug, men ingen er garanteret at kurere den. Til tøj, kan iblødsætning de berørte varer i en blanding af varmt vand og klor blegemiddel hjælpe fjerne meldug. En blanding af citronsaft og salt kan også dræbe mug på tøj. Hvidvinseddike kan også være effektive til at slippe af mug. For meldug i injektionsmørtel, kan stikning eddike-gennemblødt papirhåndklæder til væggen hjælpe syre trænge injektionsmørtel og slippe af meldug. Hvis et tæppe er blevet ramt, kan du prøve at bruge tør sæbe eller tæppe shampoo til at vaske ud af området. Hvis tæppe er oversvømmet med vand fra en oversvømmelse eller en lignende ulykke, mere ekstreme handling er nødvendig for at tørre og rene området--Biludlejning i den service, der beskæftiger sig med gennemblødt tæpper for at hjælpe dig.

Lugt

En bivirkning af meldug infestation er en muggen eller forældet lugt i de berørte lokaler. Injektionsmørtel skadedyrsangreb bliver normalt for små til at skabe meget lugt, men angreb af tæppe, tøj eller træværk er tilbøjelige til at forårsage lugt. For at beskæftige sig med lugten, bruge air freshers og lugt cover-up duftstoffer gerne Febreze. Brug fans for at lede luften fra rummet ud af vinduet. Selv hvis du behandler din meldug problem, lugten kan blive hængende. Nogle gange ramte tøj eller tæppe er bedre off smides væk end behandlet hvis lugten ikke vil komme ud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com