Hvordan man kan kombinere buske & blomster

April 27

Mens du kan tænke på en have som fyldt med kun blomster, tilføjer indarbejde buske til mix struktur og interesse til en plads. Plantning af buske kan give yderligere fordele såsom privatlivets fred skærme og kanter, og du kan planlægge farveskemaer, som drager fordel af den ekstra dimension af højden. Din primære overvejelse at vælge hvor du vil placere buske vil være størrelse. Nogle buske er dværg i størrelse; andre kan vokse til mere end 10 fod i højden, med lige store omkredse. Med dine ideer i tankerne, gør dig klar til at grave.

Instruktioner

Haven Design

•Plan dit design på papir før du købe buske eller blomster. Overveje stilen i din have, som formel eller uformel. Også overveje de funktioner, du vil medtage, såsom vandrestier, og eventuelle specifikke funktion haven vil tjene.

Dyrknings jord og belysning betingelser. Hvis du vil kombinere buske og blomster i et attraktivt display, behøver du at vide betingelserne i din have. Nogle planter kan have meget specifikke krav. Rhododendron, eksempelvis foretrækker sure jordbund.

•Vælg din buske og blomster. Med din liste i hånden, skal du kontakte en gartner for at afgøre, om eventuelle negative interaktioner er muligt inden for haven og din værftet. Nogle planter kan fungere som mellemliggende værter for parasitter, som i tilfælde af stikkelsbær buske for white pine.

•Plan din vedligeholdelse planlægge. Udover lugning kræver som er nødvendig for blomsterhaver, buske ekstra vedligeholdelse. Regelmæssig beskæring kan fjerne døde og syge områder samt fremme ny vækst.

Muligheder

•Vælg buske, der vil give nesting områder, hvis dit mål er at skabe en fugl habitat. Blomster som solhat og aster vil give mad, fremme fugle at hævde haven som deres område. Husk at medtage et fuglebad eller andre vandkilde.

•Vælg gammeldags planter til at skabe en arvestykke føler i en uformel cottage garden. Bridalwreath spirea er en hvid-blomstrende busk, der gør en dejlig kulisse for farverige blomster såsom påskeliljer, pæoner og tulipaner.

•Vælg planter hjemmehørende i dit område til et minimum-vedligeholdelse garden. For eksempel, kan en indfødt prairie have kombinere vilde blomster såsom prairie røg, coreopsis og flammende stjerne med buske som wild rose til at oprette en have, der tilbyder en eksplosion af farve i løbet af sensommeren.

•Sæt indfødte planter i et lavtliggende område i din værftet til at skabe en miljøvenlig regn haven. Blomster som hvide turtlehead og abe blomst beplantet med buske som arrowwood og spirea er lav vedligeholdelse valg. Denne haven hjælper miljøet ved at reducere afstrømning.

Tips & advarsler

  • Bemærk blomstrende gange af planter for at planlægge for sæson-lang farve.
  • Hvis du opretter en fugl vækststeder, Sørg for du giver masser af coveret for at afskrække fugle fra nesting i eller beskadige ydersiden af dit hjem.
  • Når plantet, er buske der på ubestemt tid. Husk haven fremtidsplaner før plantning.
  • Nogle buske som kaprifolier og oleander tiltrækker bier. Plante disse buske langt væk fra dit hjem og udendørs legeområder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com