Virginia planter til erosionskontrol

September 16

Virginia planter til erosionskontrol

Native Virginia græs og wildflowers kan med held styre vejene erosion, ifølge Virginia Tech University forskere. Du kan bruge denne samme strategi på din ejendom. Plantning indfødte Virginia græs og wildflowers vil tilføje skønhed til din landskab, dække udsatte jord områder og forebygge jorderosion.

Virginia wildrye (Elymus virginicus)

Virginia wildrye vokser 2-3 fod høj i den kølige sæson. En flerårig bunchgrass, det self-fertilizes og formerer sig ved frø. Virginia wildrye vokser bedst i tunge jord teksturer og det er skygge tolerante. Den vokser naturligt i Virginia på skyggefulde banker, fencerows og åbne skovområder. Virginia wildrye producerer 400 pounds af frø pr. hektar, og det er sikkert for kvæg til at spise. Det ikke bør afgræsses det første år, advarer dog U.S. afdeling i landbrug naturressourcer bevarelse Service.

Rød Svingel (Festuca rubra)

Rød Svingel er en bøde-blade græs med en dyb grøn farve, med foldede blade i opløbet. I varme klimaer, plante den i lyssky, tørre betingelser eller det vil ikke prosper. Veldrænet jord er vigtigt. Rød Svingel vokser naturligt i Virginia bjergområder. Det er en lav vedligeholdelse plante i form af slåning, gødskning og kunstvanding, ifølge University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Online.

Lanceleaf Coreopsis (Coreopsis lanceolata)

Lanceleaf coreopsis er en native Virginia flerårig wildflower, der spreder sig ved korte jordstængler. Den blomstrer på oprejst stilke fra April til juni. Blomsterne er 1-2 inches i diameter og gul med en gul center. Ideelt, plante denne coreopsis i landskaber i fuld sol. Det vil tolerere halvskygge, og endda overleve i stærkt skyggede områder, omend producerer færre blomster, rapporterer U.S. afdeling i landbrug naturressourcer bevarelse Service. Det vil vare i enhver jordtype, men typisk vokser på tørre, ufrugtbare jorder.

Rød solhat (Echinacea purpurea)

Rød solhat er en native Virginia staude. Som navnet antyder, surround de lilla blomster en rød-orange kegle-formede center, med kronblade vender nedad. Det vokser 2 til 3 fod høj og blomstrer fra juni til oktober. Det gør bedst i fuld sol og vil tolerere en bred vifte af jordtyper.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com