Duftende snebold Viburnum trimning

April 27

Når snebold viburnums blomstrer i foråret, deres store hvide blomst hoveder fangsten du off-vagt, som du i første omgang tror det er en sommer-blomstrende hortensia. Tre arter af viburnums kan være kendt som snebold typer: Viburnum macrocephalum, V. plicatum og hybrid V. x carlcephalum. Kun sidstnævnte producerer udtalt, sødt duftende blomster. Uanset arten er timing og teknik til trimning og beskæring snebold viburnums den samme.

Har brug for

Sammenlignet med andre buske, der dyrkes i amerikanske haver, kræver viburnums ikke kontinuerlig, intens trimning eller beskæring vedligeholdelse til ser pæne og vokse med godt helbred. Alle døde, ødelagte eller syge grene eller kviste kan trimmes off enhver tid af året på snebold viburnum buske. Grene, der trænger sig ind på et fortov eller indkørsel skal trimmes tilbage for sikkerhed. Mange æstetiske grunde kan forårsage du ønsker at trimme en viburnum, såsom at fremme mere busket vækst, mere blomstring eller at afbalancere silhuet af anlægget. Hvis snebold viburnums er aldrig beskåret, producere de stadig en tung visning af hvide blomsterklaser og attraktive falder løv display.

Timing

Snebold viburnum buske udvikle deres blomsterknopper i sommeren og tidligt falde, og blomstre på denne unge, år gamle træ det følgende forår. Det bedste tidspunkt at foretage en beskæring på viburnums er i det tidlige forår, da rigelig tid forbliver i vækstsæsonen for udskiftning blade og grene. Dog trimning snebold viburnums i det tidlige forår fjerner de hævelse blomsterknopper og reducerer den kommende blossom display. Derfor kan du vælge for at trimme umiddelbart efter blomstring display slutter i midt-til slutningen af foråret. Undgå beskæring forbi Labor Day, som enhver ny vækst, at spirer ikke modne nok tid til at overleve første efterår frost og udbrud af subfreezing temperaturer af vinteren.

Hvad at Trim

Vildfarne grene, der rager op kejtet fra de vigtigste busk at forkæle symmetri, bør beskæres tilbage. Alle grene, der vokser indad på tværs af midten af busk eller gnide mod andre grene, forårsager en bark, sår, bør også være trimmet for at afhjælpe situationen. Bruger en bypass eller hånd grensakse, reducere længden af grenen. Gøre cut 1/4 til 1/2 tomme over en lavere gren junction eller et par blade eller sovende knopper.

Tips

Snebold viburnums udvikler en temmelig afrundede, men åbne eller differentieret forgrening silhuet. De store blade er attraktive, men er ikke alt for tætte. Brug ikke hedge Sakse til spids grene til at skabe en ensartet, afrundet masse. Det ødelægger den naturlige differentieret eller bølgende silhuet af viburnum. For at reducere busk størrelse, gennemføre "fjer beskæring." Dette er en tidskrævende trimning af hver gren skyde over anlægget. I det følgende år, er de andre skud, der ikke var trimmet det foregående år trimmet tilbage. Dette fastholder en lidt strammere, tættere busk med flere gren tips til blomster, men også hjælper med at holde den viburnum reduceret i størrelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com