Fakta om vandforbrug med magt skiver

September 18

Fakta om vandforbrug med magt skiver

Pres skiver er kraftfuld rengøring værktøjer, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt fjerne snavs og skidt fra dit hjem eksteriør, fortove, pyntede og indkørsel. De sprænge kraftigt en blanding af vand og rengøringsmiddel til effektivt at fratage væk genstridige pletter og vende tilbage til overfladen i nærheden af oprindelige tilstand når de anvendes korrekt. Trods deres bemærkelsesværdige rengøring evner bruger magt skiver meget vand. At kende fakta om magten vask og magt skiver kan hjælpe med at minimere vandforbrug.

Hvordan du bruger Power Washer

Uanset hvilken højtryksrenser, du bruger, indebærer højtryksspuling metode pres, vand flow kraft, rengøring løsning og varme. Hver af disse fire komponenter ændrer effekten højtryksrenseren har på overfladen rengøring. Ved hjælp af kun koldt vand til pres vask betyder, at du skal øge mængden af rengøring løsning, bruger mere vand og øge vand flow kraft til at opnå de samme resultater til at kompensere for manglen på varmt vand. Med andre ord, kan hvordan du bruger en højtryksrenser til at rense påvirke mængden af vand forbruges.

Højtryksrenser Versus haven slange

Mens du måske tror, at en haveslange bruger mindre vand end en højtryksrenser til at rense en overflade, er modsatte faktisk sandt. En højtryksrenser bruger 2 gallons af vand i minuttet i forhold til haven slanger, der bruger 20 gallons af vand i minuttet, hedder Long Beach vand afdeling. Næste gang du nå for din slange til at skylle ud dit fortov, overveje at bruge en højtryksrenser i stedet.

Vandtrykket adskiller sig efter opgave

Mængden af vand pres du har brug for din højtryksspuler at give er baseret på opgaven. For eksempel kræver mindre arbejdspladser, som vaske bil eller båd, en lette højtryksspuler, der producerer 1.400 til 1.750 pounds per kvadrattomme (PSI) af vandtryk på en gennemstrømningshastighed på 1.4 til 1,6 gallon per minut (GPM), mens rengøring din indkørsel mandater en middelsvære højtryksspuler med 2.300 til 2.500 PSI og 2.2 til 2.3 GPM. Mens dette kan lyde som en masse vand, i virkeligheden en letvægts højtryksspuler bruger omkring 68 procent mindre vand og renser meget bedre end en haveslange, hedder Powermate.

Betydningen af varmt vand

Brug af varmt vand eller endda varmt vand kan begrænse mængden af rengøring løsning behov og overordnede rengøring tid, hvilket betyder mindre vand forbruges. Pres vaskemaskine rengøring industri Resource Center antyder den ideelle vandtemperatur for pres vask er mellem 160 og 210 grader F. Brug en letvægts varmt vand pres skive maskine for periodiske husstand rengøring projekter, der kræver mindre end 5 timers maskine brug pr. uge. Hvis du planlægger at bruge din varmt vand højtryksspuler mere end 5 timer om ugen, få en handelsklasse maskine til at rumme en højere forbrug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com