Hvordan man dyrker ørken roser fra frø

April 28

Desert roser er en type af saftige, som opstod i Afrika. Disse planter har en tyk, hævede caudex, lyse grønne blade og under ideelle forhold er i stand til at producere et væld af rigt udsmykkede, farverige blomster. Disse blomster er mest almindeligt pink eller røde, men de kan også være gule, hvide eller lilla. Populariteten af ørken roser som potteplanter har ført mange planteforædlere at krydse den plante, som har produceret et væld af nye og unikke stilarter af blomster, herunder dem med brogede kronblade. Mens de fleste mennesker køber ørken roser som potteplanter på deres lokale Havecenter eller via speciale postordre, er det faktisk ganske let at dyrke dem selv fra frø.

Instruktioner

•Locate en kilde for desert rose frø og købe en sort, der appellerer til dig. Disse kan være tilgængelige på dit lokale Havecenter, især hvis du bor i et varmt klima, hvor voksende dem som udendørs planter er hverdagskost. Hvis du ikke kan finde frø eller ønsker et bredere udvalg af sorter, kan internettet være en fremragende ressource for at købe frø. EBay.com, for eksempel, har flere programoversigter for Desert Rose frø, der spænder i pris fra mindre end én dollar til fem dollars pr. pakke.

•Fyld frø bakker med pottemuld mix og tryk forsigtigt frø nedad i blandingen. Mærke typen af ørken rose frø du er spirende, især hvis du vokser mere end én række. Dække frøene og derefter vand hele bakken let før markedsføring klar plast dækslet øverst på bakken.

•Sæt den nyplantede frø lejligheder i en varm og lys beliggenhed. En solrig vindueskarm eller sol værelse er ideel

•. Tjek på frø flats dagligt og tørre væk enhver kondens, der forfalder på toppen af låget. Dermed hjælper med at forhindre overdreven vand oprustning, hvilket kan føre til svamp problemer, også kendt som "dæmpning" når udplantningsplanterne emerge.

•Kontrollér frø bakker hver dag og holde den potning mix fugtig, men ikke våd. Ørken rose udplantningsplanterne begynder at dukke op inden for en til to uger. Når de gør, Fjern og kassér klar plast frø flad dækslet.

•Vær opmærksom på din ørken rose frøplanter regelmæssigt og vand sporadisk når jorden har tørret ud helt. Desert roser har en høj varme tolerance og kan dyrkes udendørs om sommeren men skal holdes indendørs i koldere klimaer, når temperaturen går under 40-45 grader. Som udplantningsplanterne begynder at vokse fra frø flad accommodations, omplante dem i større, individuelle plast eller ler potter og placere dem på et solrigt sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com