Hvad er en god naturlige vegetabilske fødevarer til Basil?

April 28

Basilikum er en af de mest populære og nem at dyrke køkkenurter for hjem gartnere og gourmet kokke. Alle planter kræves grundlæggende næringsstoffer til at trives, herunder kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K), foruden mikro-næringsstoffer. Mest naturlige eller organiske planteføde har tilstrækkelige niveauer af næringsstoffer, nødvendigt at dyrke basilikum og give avlerne et "grønt alternativ" til konventionelle kunstgødning.

Naturlige vegetabilske fødevarer alternativer

Hjem gartnere har en række af fremragende naturlige vegetabilske fødevarer alternativer til rådighed, herunder husdyrgødning, vegetabilske og haven kompost, orm kompost og tang løsninger

Husdyrgødning

Komposteret husdyrgødning er blandt de mest almindelige kilder til gødning anvendes af økologisk gartnere. De mest almindelige gødning anvendes er kogødning og kylling gødning. Både ko og kylling gødning skal være komposteret før du bruger dem i haven, at undgå at beskadige frøene eller rødderne og fjerne muligheden for kontaminering med patogener som E Coli og salmonella. Kogødning slagtekyllingegødning tilgængelige allerede komposteres og er klar til brug fra de fleste havecentre. Gartnere, der har adgang til frisk gylle kan kompost det selv.

Vegetabilsk og haven kompost

Vegetabilske rester fra køkken og anlæg materialer fra haven kan bruges til at lave kompost. Kompostering kan foregå passivt i kompost bunker eller kan fremskyndes op med regelmæssige drejning eller ved hjælp af en mekanisk "kompost maker", som indfanger varmen og muliggør drejning. Husstand madrester som broccoli stammer, kartoffel skræller, kaffegrums, frugt skind og æggeskaller er fremragende til at gøre kompost. Haveaffald såsom blade og græs afpuds kan også komposteres. De kan komposteres separat eller kombineres med køkken vegetabilske srcaps.

Orm kompost

Ormen kompostering eller ormekompostering er brugen af visse arter af orme til at nedbryde organisk materiale i ormen støbegods og hummus, som er ekstraordinært høj på næringsstoffer for planter. Rød wigglers (Eisenia føtida) eller europæiske nat crawlere er de mest almindeligt anvendte arter af orme for ormekompostering. De fleste hjem gartnere bruger orm placeringer til at konvertere deres vegetabilske rester i vermicompost.

Naturlig gødning

Naturlig gødning kan indarbejdes i haven ved at blande det ned i jorden, top dressing eller gøre gødning te. Når du bruger pottemuld begyndende planter eller container haver eller blomsterkasser, indarbejde 25 procent husdyrgødning eller vermicompost i blandingen. Når du bruger den direkte i haven senge, anvende en tomme af kompost. Dette kan blandes i jorden før plantning eller kan føjes til haven som en top dressing.

Tips og Tricks

Undgå hestegødning, fordi det vil indføre store mængder af ukrudt i haven. Sørg for alle gødning er korrekt komposteres (minimum 90 dage for blad afgrøder og 120 dage for rodfrugter).


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com