Hvordan man kan folde en serviet som en åkande

April 28

Serviet foldning er en kunst, der opretter figurer ud af plain kvadrater af stof. Disse figurer tilføje et strejf af elegance til et spisebord ved at give et brændpunkt. Det foldede åkande fungerer godt i fine dining indstillinger når den er placeret i midten af hvert sted. I midten af åkande kan være fyldt med accenter som en enkelt, real Blomsterkurv. Bruge stiv, fast servietter når foldning vand lily for at sikre, at de holder deres form. Den skarpere folderne, jo bedre servietten vil se. Bruge store servietter for nem foldning.

Instruktioner

•Lay et kvadrat stof serviet på bordet foran dig og gøre det så så hjørnerne peger op og ned og til siderne, i en diamantform.

•Klap alle fire hjørner i, så de mødes på midten. Fold alle nye hjørner til midten igen.

•Klik servietten over, så du arbejder på den modsatte side og fold alle fire hjørner ind i midten igen. Folderne bliver tyk på dette punkt.

•Hold servietten sammen med én hånd. Nå nedenunder hvert hjørne med anden hånden og trække hjørnerne ud, så de fold åben. Nå under midten af siderne, i mellem de åbne hjørner, og træk de mindre hjørner så de fan åben.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com