Hvordan man dyrker Venus flyve fælder udendørs

April 28

Hvordan man dyrker Venus flyve fælder udendørs

Venus flyve fælder er sarte planter med hængslede fliger, at snap lukket som en stål snare. Disse kødædende planter er afhængige af trigger-hår, der reagerer hurtigt på prey's mindste berøring. Når fodring er overstået, åbne lapper op igen til at udsætte sin seneste måltid sidesten exoskeleton. Ofte sælges som indendørs potteplanter, trives Fluefangere også som stauder i varme klimaer af USDA hårdførhed zoner 8-11. Uden for disse zoner, vil de flyve fælder ikke overleve vinteren uden beskyttelse.

Instruktioner

•Forbered jord til foråret plantning. Vælg et sted, der modtager mindst seks til otte timer i fuld sol, og bryde op af jorden med en pitchfork.

•Modify jord til at matche Venus flyve fælde regelmæssig miljø. Flyve fælder foretrækker en syre, sandede plantning medium. Grave et hul 10 inches dyb. Grave hullet bred nok til at tillade 6-tommer afstand mellem planterne.

•Fyld hullet med en 50/50 blanding af sphagnum og groft sand. Sæt de flyve fælder i plantning medium med rødderne under linjen jord og alle blade ovenover.

•Hold jorden fugtig tidspunkter på alle. Sand tørrer ud hurtigere end jord, så hyppig vanding med en haveslange vil være nødvendigt at holde det fugtig til en 1-tommer dybde. Periodisk oversvømmelse med en haveslange vil tilfredsstille behov for plantens vand.

•Spread 3 inches af fyrrenåle eller bark chips omkring Venus flyve fælder at øge væskeophobning. Mulching også holder de flyve fælder varme under deres vinter vækstdvale.

Tips & advarsler

  • I deres naturlige miljø bor Venus flyve fælder i moser og moser. Ofte indeholder disse moser og moser 95 procent sand. Efterligne disse betingelser i den udendørs område til plantning vil øge de flyve fælder chancer for overlevelse.
  • I de koldere klimaer i zoner 1-7 er det bedst at synke de flyve fælder i jorden, mens den stadig deres plantning gryder. Når temperaturerne når en konstant 50 grader Fahrenheit, fjerne potterne og overvintre de flyve fælder i en potting shed eller kælder med en konstant temperatur på mellem 30 og 50 grader.
  • Lad ikke plantning mellemlang og tørre ud. Dyngvåd vådt sand og sphagnum er bedre end tørre, så vær ikke bange for at kingsize.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com