Pleje af en Pachira Polly plante

April 29

Pachira polly, også kendt som den afrikanske maske plante, vokser godt i United State Department of Agriculture zoner 10 og 11. Anlægget er typisk vokset som en indendørs plante på grund af dens løv. Planten vokser mørke grønne blade, der har hvide vener. Bladene har pjusket kanter og de er hjerteformede. Anlægget kan nå en højde på op til 2 fødder. Pachira polly behov filtrerede sollys og fugtighed til at trives.

Instruktioner

•Vælg en placering til fabrikken hvor den kan modtage indirekte sollys eller halvskygge. Et sydvendt vindue med lutter gardiner vil give tilstrækkelig lys for anlægget. Når du planter Pachira polly udendørs, skal det filtrerede sollys nær et træ.

•Applicer kompost til haven i jorden en gang om året for at ændre jorden med næringsstoffer. Du kan også anvende alderen gødning.

•Maintain en temperatur ligge mellem 60 og 85 grader F indendørs. Den indendørs anlæg bliver nødt til at forblive på en bakke, fyldt med sten og vand til at give fugt. Sid ikke plante direkte i vandet. Tåge plante med varmt vand en gang om ugen for at øge luftfugtigheden.

•Applicer en flydende og vand-opløseligt gødning hver tredje uge i vækstsæsonen. Et højt indhold af kvælstof gødning vil fungere godt for planten. Følg dosering beløb på etiketten gødning.

•Kapacitet Pachira polly anlægget for at holde jorden fugtig. Vand planten med destilleret eller regn vand for at undgå steder vises på bladene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com