Hvordan man laver Cement Sealer

April 29

Linolie har mange anvendelsesmuligheder, hvoraf den ene er som et konserveringsmiddel og vand blocker. Hvis du ikke kan få dine hænder på kommercielle murværk fugemasse, kan du gøre en brugbar fugemasse til din cement fra linolie og opløsningsmiddel-lignende mineralske spiritus. Dog ikke fejl denne fugemasse som værende så holdbare eller beskyttende som kommercielle fugemasser. Hjemmelavet fugemasse indeholder ingen UV modstand og kan meldug. Brug hjemmelavet fugemasse på cement, der ikke modtager en stor del af solen eller udsættelse for fugt.

Instruktioner

•Kombiner 1 del af plain linolie og 1 del af mineralske spiritus i en plastik spand. Opløsningen omrøres godt med en plastik instrument, da metal kan påvirke den kemiske sammensætning.

•Applicer fugemasse til cement, er helt helbredt og tør. Hæld hørfrø blandingen i en plastik maling gryde.

•Anvend en lang-håndteres maling rulle til Påfør et tyndt lag af fugemasse i straight, selv linjer. Afvente fugemassen tørre fuldstændigt; Dette kan tage 24 til 48 timer. Anvende en anden tyndt lag af fugemasse og lad det tørre så godt før du rører cement overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com