Hvad der forårsager en badeværelse Toilet til at Gurgle i brusebad afløb når skyllet?

April 29

Hvad der forårsager en badeværelse Toilet til at Gurgle i brusebad afløb når skyllet?

Flushing toilettet i dit badeværelse bør på ingen måde påvirke andre afløb i badeværelse, herunder dit brusebad, medmindre der findes et problem i dit hus VVS. Klukkende betyder luft ikke bevæger sig som det skal gennem drænrør, der kan føre til indgangen af kloakken gasser ind i dit hjem.

Alt tilsluttet

Dit toilet og brusebad har særskilt afløb, men drænrør to VVS armaturer løbe ind i sidste ende forbindelse. Drænrør i dit hus også oprette forbindelse til udluftning rør, der løber lige op og ned. Disse rør går til sidst gennem taget på dit hus, hvor de ikke kun frigive kloakken gasser i drænrør men også indføre frisk luft i VVS-systemet. Hver gang du vasker vand ned i afløbet, vandet bærer luften med det, men vent rør indføre mere luft, at holde afløb flyder jævnt.

Tagterrasse med inspektion

Når du har afløb klukkende i dit hus, du har brug at komme op på taget, så du kan inspicere ventil rør. Kontrollere hvert rør for eventuelle skader; rørene kan knæk eller bryde ud og falder ind i sig selv, blokerer strømmen af luft. Fugle kan bygge reder på rør åbningerne samt og snavs kan falde i rør til at skabe en blokering. Du bliver nødt til at skinne en lommelygte ned i ventil rør, så du kan kigge efter træsko.

Clearing murbrokker

Nogle vragdele vil sidde nær toppen af ventil rør, gør udvinding behandle noget du kan gøre med dine hænder. Hvis du kan se snavs sidder yderligere ned i ventil rør, skal du bruge et værktøj som en smal retriever for at trække snavs ud af aftræksrør. Overrisle udluftningsanordning rør med din haveslange til at banke resterne løs. Brug et højtryk vedhæftet fil på slangen til at øge dine chancer for løs af snavs.

Yderligere hjælp

Hvis du ikke kan klare udluftningsanordning rør dig selv, eller hvis du ikke kan se noget galt og endnu klukkende problemet fortsætter, skal du kontakte en lokal blikkenslager for professionel hjælp. Blikkenslagere vil sende falske røg gennem udluftningsanordning rørene så de kan placeret en træsko eller andre problemer nemt. En blikkenslager har også en lang snegl eller slange, som han vil bruge til at rydde forhindringer, der sidder dybt i aftræksrør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com