Fordele og ulemper af Redwood dæk

September 20

Fordele og ulemper af Redwood dæk

Dæk giver boligejere med et udendørs boligareal til familie afslapning, aktiviteter og underholdende. Et dæk er en udvidelse af dit hjem, gør valget af materialer en vigtig beslutning. Selvom pyntede er tilgængelig i en bred vifte af skoven og komposit materialer, vælger mange boligejere redwood for sit udseende, holdbarhed og lav vedligeholdelse. Når man overvejer materialer til dine dæk, vil du være klar over deres ulemper, samt de åbenlyse fordele, før du foretager din beslutning.

Udseende

Mange boligejere vælger redwood for udendørs dæk for dens udseende. Det fås i forskellige nuancer af rød og pink, der blander sig med de naturlige udendørs omgivelser. Redwood har en straight korn, der er let at skære. Hvis venstre ufærdige, træ bliver vejr til en naturlig grå skygge, men det kan være farvede og forseglet for at holde den naturlige træ finish, hvis du foretrækker.

Holdbarhed

Selv om eg og ahorn er sværere woods, redwood er slidstærk og modstår krympning og vridning. Det har naturlige tanniner, der afskrækker rådnende fra vejr og insektangreb. Med regelmæssig vedligeholdelse, kan redwood forventes at sidste i 20 år eller mere. Som med enhver træ, redwood kan blive beskadiget af vand over tid, men det modstår skaden længere end andre træsorter. Hvis du vælger afgrenet, træ, tættest til barken, er mindre holdbare og mere modtagelige for rådne, dog.

Vedligeholdelse

Selvom redwood er et holdbart træ, kræver det regelmæssig rengøring og vedligeholdelse for at bo i den bedste tilstand, hvilket er en ulempe i forhold til kompositter. Træet bør rengøres og behandlet med en vandafvisende overflade hvert år for at beskytte den mod vejrlig og UV-skader. Redwood modstår rådnende fra vejret, men lige som med enhver træ, det er vigtigt at holde vandet i at samle på skrå brædderne. Redwood bestyrelser er tilgængelige med en lille krone på oversiden, som tilskynder vand kan løbe væk.

Omkostninger

Redwood er dyrere end andre naturlige træ valg, herunder trykimprægneret træ og plast kompositter. Fordele i udseende, holdbarhed og lang levetid kan opveje omkostningerne overvejelser for nogle. Byggeri-grade redwood er en billigere løsning med den samme holdbarhed som bedre karakterer. Det har en masse stramme knob, dog, og mangler den eftertragtede udseende af de dyrere kvaliteter


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com