Sådan installeres bolig Tagdækker helvedesild

April 29

Over tid, vil helvedesild på dit hjem begynde at blive forværret, forårsager vand at sive igennem og skade taget og eventuelt interiøret i dit hjem. Når dette sker, skal du erstatte den beskadigede helvedesild med nye, at tage sig til at undersøge og reparere eventuelle skader under før du sætter nye helvedesild. Det er ikke svært at installere tag helvedesild, men det kan være gentagne og tidskrævende, så kan du trække på hjælp fra venner.

Instruktioner

•Shovel off den gamle helvedesild ved hjælp af en pitchfork og deponere den løs helvedesild i en dumpster for nem bortskaffelse. Skub pitchfork under laget rullesten og skub opad så tagdækning negle er løsnet. Du kan trække ud flere lag af helvedesild på én gang ved hjælp af denne metode.

•Undersøg træ for alle områder af rådnende og erstatte enhver træ, der har vandskader. Fastsætte de følte papir på taget, hæfte det med den korte pistol hver 6 til 8 inches. Klip papiret, hvor den rammer skorstene og andre forhindringer på taget.

•Nail blinker til bunden af tag for at holde vand fra at komme under helvedesild, når det regner. Hænge det første lag af helvedesild i hele inddækningen, så thats omkring 1/4 tommer over blinkende. Med tagdækning negle, vedhæfte rullesten op på taget. Placer den næste rullesten direkte ved siden af den anden, og søm det til tag gennem blinkende. Fortsætte dette resten af rækken.

•Sæt den første virkelige række helvedesild, så de overlapper det blinkende rullesten lag og søm det til tag. Fortsætte dette resten af rækken.

•Klippe de første 6 inches off først rullesten for den anden række og placere det, så det overlapper det første lag om halvvejs. 6-tommer offset skaber rullesten look du almindeligvis se, og hjælper med at holde vand fra at komme mellem helvedesild. Anbringe helvedesild på samme måde at fortsætte resten af området.

•Klippe helvedesild til at passe omkring skorstene og andre forhindringer. Fortsætte på begge sider af taget indtil helvedesild nå toppen. Læg et lag af helvedesild på den øverste kant af taget og negle et side til hver side af taget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com